Connect with us

Biletul zilei

Bilet pariu sansa in cota 72 din fotbal 22.01.2022

Bilet pariu sansa in cota 72 din fotbal 22.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Dupa mai multe discutii cu comunitatea, am decis sa avem in fiecare weekend cel putin un bilet pariu sansa. Pentru astazi avem deja pregatita cele 11 evenimente si o sa le gasiti putin mai jos, avand in cota o cota de 72.

Putem spune fara probleme ca acest bilet este format practic din cele mai interesante partide din acest weekend. Pentru ca ziua de sambata nu a fost suficienta, am decis sa aleg cateva pronosticuri si de maine pentru a completa biletul nostru.

Bilet pariu sansa in cota 72 din fotbal – Evenimente

Dupa cum se observa, avem in prim-plan cele mai importante partide din Premier League. Cristiano Ronaldo & Co cauta sa ajunga din nou pe locurile europene. Pentru astazi, trebuie sa o invinga pe West Ham, o formatie ce se afla pe loc de Champions League si are un golaveraj mult mai bun.

Luam in calcul si meciul celor de la Manchester City, insa pentru ca avem cote mici la solist sau goluri, am decis sa mergem pe cornere. Avem o statistica buna pentru cele doua formatii si cred ca daca Southampton se va apara destul de bine, City va reusi din nou sa obtina un numar mare de lovituri de la coltul terenului.

Arsenal si Liverpool au meciuri ce se vor desfasura duminica. In principiu, tunarii nu ar trebui sa aiba probleme cu ultima clasata din Premier League. Dupa infrangerea cu City, o victorie categorica cu Burnley o sa ii ajute mult din punct de vedere moral.

Aveti si alte evenimente interesante pe biletul pariu sansa, insa dupa cum bine stiti, puteti sa le selectati doar pe cele ce va ofera incredere. Bafta multa tuturor!

COD BILET: 990G-NKSF3C

CITESTE SI

More in Biletul zilei