Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Bilet saptamanal in cota 10 din fotbal| Bonus cota 2 din fotbal

Pe ce pariem saptamana asta

Bilet saptamanal in cota 10 din fotbal| Bonus cota 2 din fotbal

Salutare tuturor prieteni! Avand in vedere ca avem o etapa intermediara un astfel de bilet se potriveste de minune. Selectam din oferta caselor de pariuri online cele mai bune partide din aceasta saptamana si le adaugam pe biletul nostru. Bonus am pregatit si cota 2 pentru proiectul principal, insa va recomand sa tineti cont de sugestiile de mai jos.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Lucrurile au mers perfect pentru noi in weekend si incercam sa mentinem moralul sus. Ieri am cerut de la voi mai multe recomandari din grupul principal de Telegram si am primit foarte multe sugestii. Am tinut cont de pronosticurile argumentate si am facut un mix. Putin mai jos o sa gasiti cele 8 selectii si 20% bonus avantaj daca plasati biletul pe Las Vegas. Stiti foarte bine povestea, puteti plasa toate biletele recomandate de GnT Tips daca aveti contul facut prin link-ul de mai jos.

Incaseaza bonusul de bun venit

  • Pariu Fără Risc + 300 lei
  • Pachet de bun venit Sport: 300 lei
  • Bonus Sport + 300 lei
  • Pariu Gratuit și 30% Profit Boost

Biletul saptamanal din fotbal

Se observa foarte clar ca majoritatea partidelor se vor disputa in Bundesliga. Avem 3 evenimente ce se vor desfasura vineri, apoi am selectat din fiecare zi cate un meci ce mi-a oferit incredere. Cu siguranta daca ajungem cu biletul pe vineri o sa avem un cash-out destul de bun. Drept urmare trebuie sa urmarim cu atenetie ce se intampla cu biletul. Desigur, dupa cum bine stiti puteti modifica biletul dupa bunul plac. Bafta multa tuturor!

Cota 2 din fotbal

Atentie, am recomandat de fiecare data sa nu jucati aceleasi evenimente pe mai multe bilete. Acest lucru o sa fac si de aceasta data si va sugerez sa va gestionati corect bugetul. Avem foarte multi oameni in comunitate, drept urmare fiecare are o strategie si un buget stabilit. Incercam sa livram continut pentru toata lumea si sa multumim cumva pe toata lumea, desi este imposibil. Cel mai important este sa fim responsabili si sa selectam cu grija fiecare bilet. Nu uitati ca fiecare pronostic trebuie sa treaca si prin filtrul vostru de analiza ca lucrurile sa mearga perfect. De cate ori am colaborat s-a observat acest lucru prin profitul obtinut. Hai sa facem bani pariori!

More in Biletul zilei