Connect with us

Biletul zilei

Bilet Super Pariu Sansa in cota 34 din fotbal

meciurile saptamanii

Bilet Super Pariu Sansa in cota 34 din fotbal

Salutare tuturor prieteni! Am observat ca sunteti mari amatori de bilete in cote mari, asa ca de aceasta data incercam ceva mai realistic. Stiti foarte bine in trecut am mai reusit sa inverzim un astfel de bilet. Putin mai jos o sa vedeti cele 11 evenimente selectate pentru biletul Super Pariu Sansa ce are o cota totala de 33,79.

Stiti foarte bine ca atunci cand am plasat acel bonus dublu v-am spus ca are rol de a ne inspira. De aceasta data lucrurile se schimba putin pentru ca am fost mult mai atenti in selectia evenimentelor. Avem meciuri pentru toata saptamana si sunt sigur ca o sa gasiti multe partide interesante. Am selectat din toate campionatele in desfasurare, inclusiv din La Liga. O sa observat ca am lasat biletul foarte frumos intr-o contra pe meciul celor de la Newcastle ce se va desfasura sambata.

De asemenea, in acest articol am pregatit pentru cei ce nu au cont pe Superbet Online un pachet cu bonusuri in valoare de 500 RON. Putin mai jos gasiti toate informatiile si biletul pe care o sa il urmarim cu mare atentie.

BONUS 500 de RON din partea casei la primele 3 depuneri

Dacă vrei să joci online la cea mai mare casă de pariuri din România, nu uita că Superbet îți acordă până la 500 de Ron bonus din banii casei la primele 3 depuneri astfel:

  • 50% bonus la prima depunere până la 200 de Ron
  • 50% bonus la a doua depunere până la 200 de Ron
  • 100% bonus la a treia depunere până la 100 de Ron
COD BILET : 991K-K0N6QW

More in Biletul zilei