Connect with us

Biletul zilei

Bilete de weekend din fotbal cu 30% bonus

Bilet de weekend

Salutare tuturor prieteni! Intr-un weekend cu atat de multe evenimente in oferta caselor de pariuri online, nu puteau sa lipseasca biletele din fotbal. Desigur, avem un mic avantaj oferit de catre partenerii nostri de la Las Vegas. Ambele bilete din acest weekend au un primit un bonus consistent de 30% bonus, iar putin mai jos vezi cum poti profita.

Lucrurile au mers foarte bine pentru noi in weekendul trecut si am de gand sa repet acest aspect. Totusi, avand in vedere ca pot aparea si surprize avem nevoie de tot felul de avantaje. Spre exemplu astazi avem pana in 100 RON fara risc si biletele propuse de catre site-ul nostru vin cu 30% bonus. Putin mai jos o sa vezi conditiile atat de simple prin care poti incasa corect si in acest weekend.

25 RON Pariu Gratuit daca joci Biletul de Weekend de la Las Vegas!
Pentru a plasa biletul cu 30% trebuie sa faci urmatoarele:
  • Acceseaza acest LINK SPECIAL si deschide un cont nou la agentia de pariuri Las Vegas.
  • Trebuie sa iti validezi contul de pe site.
  • Indata ce contul este verificat primesti 123 ROTIRI gratuite fara depunere & dupa prima depunere ai disponibil pana in 100 RON un pariu fara risc.
  • De asemenea, o sa poti intra in sectiunea „Ponturile zilei” sa plasezi biletul recomandat de GnT Tips cu 30% bonus.

Bilete de weekend din fotbal cu 30% bonus

O sa gasim pe cele doua bilete din weekend unele dintre cele mai interesante evenimente din fotbal. Cu siguranta si optiunele oferite sunt unele foarte atractive si cred ca putem bifa cel putin un bilet in acest weekend. Primul bilet este format din 6 evenimente si are o cota de 5.20 pe site-ul celor de la Las Vegas. Ziua de duminica pare mai simpla, avand in vedere ca ne vom baza pe Manchester City si Napoli, doua formatii ce au reusit sa castige in primele etape. De asemenea, Bayern Munchen pare sa aiba o misiune facila in deplasare la Bochum. Sigur, fiecare decide in ce bilet isi poate pune increderea, insa nu uitati ca puteti foarte simplu doar sa selectati din optiunile oferite. BHa

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Biletul zilei