Connect with us

Biletul zilei

Biletele zilei din Europa & Conference League 08.09.2022

Biletele zilei din Europa & Conference League 08.09.2022

Salutare tuturor prieteni! Dupa o aventura victorioasa in Uefa Champions League, trecem la urmatoarele competitii europene. Pentru astazi avem pregatite bilete zilei din Europa, respectiv Conference League. Desigur, nu o sa lipseasca bonusurile consistente pentru ca am observat ca va plac foarte mult.

VEZI AICI AVANCRONICILE DIN EUROPA & CONFERENCE LEAGUE>>>

Suntem pe val dupa primele doua zile in care s-au desfasurat grupele Uefa Champions League. Procentaj 100% castigator sunt foarte bine si imi doresc sa continuam pe aceeasi linie. Pentru inceput o sa va recomand doua bilete foarte interesante plasate pe site-ul celor de la Las Vegas.

Va anunt inca de pe acum ca daca doriti sa plasati cota 2 din fotbal de astazi o sa fiti nevoiti sa va deschidi un cont rapid de pe link-ul de mai jos. Sunt doua optiuni ce o sa le gasim doar pe site-ul acestora si in plus avem si un bonus consistent de 30%. Bafta multa tuturor!

Pentru a plasa biletul cu 30% trebuie sa faci urmatoarele:
  • Acceseaza acest LINK SPECIAL si deschide un cont nou la agentia de pariuri Las Vegas.
  • Trebuie sa iti validezi contul de pe site.
  • Indata ce contul este verificat primesti 200 ROTIRI gratuite fara depunere 20 FREEBET pentru pariurile sportive.
  • Castigurile obtinute in urma Rotirilor Gratuite vor fi sub forma de bani cash.
  • De asemenea, o sa poti intra in sectiunea „Ponturile zilei” sa plasezi biletul recomandat de GnT Tips cu 30% bonus.

Biletele zilei din Europa & Conference League

Dupa ce va deschideti cont de pe link-ul exclusiv, imediat dupa confirmarea contului primiti 200 ROTIRI gratuite fara depunere & 20 ron freebet pentru pariuri sportive. Dupa acest punct, puteti intra in sectiunea „Ponturile zilei„, acolo unde o sa gasiti biletele recomandate de GnT Tips cu 30% bonus. Bafta multa tuturor si inspiratie maxima!

More in Biletul zilei