Connect with us

Alte campionate

Biletele Zilei la Pariuri – cota 6 & 25!

Biletele Zilei la Pariuri – cota 6 & 25!

Astazi luam o pauza de la proiectul „Meciul Zilei” si incercam ceva diferit. Va propun un bilet de cota 6, format din 4 evenimente importante ale zilei. De asemenea, vom miza o suma mai mica si pe o cota de 25 la un singur meci – pauza/final! Decizia mizelor va apartine aici, insa nu va recomand mai mult de 5% din buget.

Biletele Zilei la Pariuri – cota 6 & 25!

Am decis sa aleg 4 evenimente pentru Biletul Zilei, primul avand ora de start la 18:30. CS Mioveni este la mana ei in lupta pentru promovare, iar adversarul este lipsit de motivatie. Petrolul Ploiesti reprezinta singura echipa din play-off ce nu mai poate promova in Liga 1. Genoa este intr-o situatie asemanatoare, in care o victorie ii salveaza. Grifonul are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a ramane in Serie A.

In privinta ultimului solist, o avem pe Ludogorets – echipa ce domina fotbalul bulgar. Verzii i-au invins pe Plovdiv cu 6-1 in luna Iunie, iar astazi cred ca Super Cupa va merge fara indoiala la campioana. Odds vs Rosenborg reprezinta ultima selectie, acolo unde avem fata in fata doua formatii ofensive. Cele doua au oferit mereu spectacol atunci cand s-au intalnit, asadar ce nu am vedea si astazi minim o reusita in ambele porti?

Bilet Pariuri Cota 6

PARIAZA CU UN BONUS DE 500 RON!

Petrolul Ploiesti – obisnuita cu meciurile pauza/final

Ploiestenii ne-au obisnuit in ultimii ani cu meciurile pauza/final. De asemenea, etapa precedenta acestia au condus la pauza cu scorul de 1-0 si au fost intorsi. Astazi, nu ar fi exclus un rezultat de o asemenea maniera, iar victoria cred ca va fi a Mioveniului. Incercam asadar o cota de 25, un pariu nebunesc, dar realizabil.

Bilet Pauza/Final

CITESTE SI

More in Alte campionate