Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul Betano: Miza 330 RON pe 3 evenimente din fotbal 08.10.2022

biletul betano

Biletul Betano: Miza 330 RON pe 3 evenimente din fotbal 08.10.2022

Salutare tuturor prieteni! Astazi am cautat cu atentie prin oferta celor de la Betano si am reusit sa gasesc 3 evenimente pe gustul meu. Sunt sigur ca o sa gasiti optiuni foarte bune pe biletul zilei din fotbal si cu siguranta o sa va inspire.

VEZI AICI AVANCRONICI DIN TOP 5 CAMPIONATE>>>

Dupa cum se observa, avem foarte multe optiuni foarte bune in acest weekend. Din acest motiv, am decis sa plasez cota 2 separata si sa formez acest bilet format din 3 evenimente. Nu vreau sa mai avem aceleasi evenimente pe mai multe bilete si cu mize foarte mari. Gasiti putin mai jos cele 3 recomandari si un bonus consistent de care puteti profita. Bafta multa tuturor!

Biletul Betano: Miza 330 RON pe 3 evenimente din fotbal!

  • Astazi Graham Potter vrea sa confirme victoria de la Crystal Palace si sa duca echipa in Big 4. Sunt sigur ca moralul este unul foarte bun si dupa victoria obtinuta in Uefa Champions League. Avand in vedere si problemele cu care se confrunta Wolves o sa merg pe un 1 solist.
  • Avem premisele unui nou duel spectaculos intre cele doua rivale. Bineinteles, Bayern porneste cu prima sansa astazi si pe langa motivatia de a se impune in acest derby, cu siguranta isi doresc sa revina cat mai repede in fruntea clasamentului. Borussia a avut evolutii destul de oscilante in ultima vreme, insa ma astept la o replica solida din partea lor in aceasta seara avand in vedere ca este un meci atat de important.
  • Dupa victoria obtinuta cu Mechelen, scor 3-0, Club Brugge a reusit sa confirme si in Uefa Champions League in meciul cu Atletico Madrid, scor 2-0. Echipa se afla in acest moment pe locul 3 in clasament cu 22 de puncte acumulate. Sunt sigur ca dorinta clubului este de a se apropia cat mai mult de liderul Antwerp. Pentru acest lucru trebuie sa treaca din Westerlo, asa cum au mai facut-o si in ultimele confruntari directe.

CITESTE SI

More in Biletul zilei