Connect with us

Biletul zilei

Biletul comunitatii – Cota 6.77 din propunerile membrilor 13.08.2023

Biletul zilei

Biletul comunitatii – Cota 6.77 din propunerile membrilor 13.08.2023

Salutare tuturor pariorilor ce viziteaza zilnic site-ul comunitatii. Astazi avem un nou format din propunerile din grupul oficial de Telegram. Desigur, am luat in calcul si recomandarile de pe profilul meu, acolo unde voi sunteti foarte activi.

Dacă nu sunteți deja pe grupul de Telegram, vă recomand să intrați cu un singur click, fără condiții suplimentare, deoarece acolo se poastează toate biletele mele, inclusiv pariuri LIVE!

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

BONUS 500 de RON din partea casei la primele 3 depuneri

Dacă vrei să joci online la cea mai mare casă de pariuri din România, nu uita că Superbet îți acordă până la 500 de Ron bonus din banii casei la primele 3 depuneri astfel:

  • 50% bonus la prima depunere până la 200 de Ron
  • 50% bonus la a doua depunere până la 200 de Ron
  • 100% bonus la a treia depunere până la 100 de Ron

Gasiti putin mai jos cele 6 evenimente pe care o sa mizam astazi. Dupa cum stiti ieri am fost foarte aproape sa prindem biletul comunitatii. Un singur meci a facut diferenta, insa nu a fost vina nimanui pentru ca Sturm Graz a luat cartonas rosu in minutul 30. Astazi cu putin noroc putem inverzi acest bilet ce arata foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar daca au existat mai multe recomandari, am decis ca astazi sa le selectez pe cele mai bune. Stiti foarte bine ca in orice moment puteti modifica biletul dupa bunul plac. Enjoy!


CITESTE SI

More in Biletul zilei