Connect with us

Biletul zilei

Biletul cotă 14.00 – Australian Open – 17.01.2022

Biletul cotă 14.00 – Australian Open – 17.01.2022

Biletul cotă 14.00 – Australian Open este alcătuit din 9 meciuri, toate de la ATP, care împreună alcătuiesc o cotă 14 și se poate juca în cadrul casei de pariuri Betano.

🎾 Bellucci vs. Bonzi
• Bonzi este un tenismen care servește foarte bine și trimite mulți ași; anul acesta a avut 16 ași cu Hasse, 11 cu Griekspoor, 10 cu Van de Zandschulp, 7 cu Krajinovic, 5 cu Ruusuvuori și 2 cu Tseng. Având în vedere că vom vedea minim 3 seturi, iar Bellucci este un tânăr jucător care poate duce meciul in 4 sau chiar 5 seturi, mă aștept că Bonzi să aibe timp să trimită cel puțin 11 ași.

🎾 Krajinovic vs. Rune
• Rune este un tânăr jucător foarte talentat, care anul trecut și-a arătat valoarea câștigând turnee importante la Stockholm, când la învins în finală pe Tsitsipas, dar și la Masterul de la Paris, când l-a învins surprinzător pe Djokovic. Anul acesta are un singur meci jucat, la Adelaide, pe care l-am pierdut cu Nishioka in 3 seturi. De partea cealaltă, Krajinovic este un jucător cu mult mai mare experiență, prezent de mulți ani în prima sută mondială și cred că poate ține piept adversarului său și să nu piardă categoric, astfel încât să acopere linia de minim 29 game-uri.

🎾 Wolf vs. Thompson
• Diferența de valoare dintre cei doi este una apropiată, asta văzându-se și în clasamentul ATP, acolo unde americanul ocupă locul 68, iar australianul locul 88. Chiar dacă bookmakerii îl dau ușor favorit pe Wolf, eu nu îl văd să câștige acest meci în 3 seturi. Consider că Thompson va fii împins de la spate de publicul australian, dorința și ambiția lui fiind mult mai mari când evoluează „acasă”, astfel că trebuie să câștige cel puțin un set.

🎾 Purcell vs. Ruusuvuori
• Finlandezul este într-adevăr jucătorul mai complet și cu rezultate mult mai bune in ultimii ani. Totuși are o serie de 4 infrangeri consecutive, 2 dintre ele anul acesta, iar jocul său nu pare deloc convingător în ultimele luni. De partea cealaltă, Purcell are un serviciu foarte bun și a făcut mereu meciuri bune la turneele din Australia; forma lui din ultima vreme mă face să cred că va ține piept cu brio acestui duel, astfel că mă aștept la multe game-uri.

🎾 Berrettini vs. Murray
• Acest duel poate fi cu siguranță unul din capurile de afiș din acest prim tur de la Australian Open. Este clar că britanicul Murray nu mai poate să ajungă la forma care l-a consacrat, dar talentul și ambiția încă le deține, astfel că mă aștept să nu se facă de râs în acest meci și să piardă onorabil. Are toate calitățile necesare sa câștige cel puțin un set în acest meci, astfel că minim 32 de game-uri pare destul de plauzibil. Cei doi s-au întâlnit anul trecut la US Open, Berrettini câștigând cu 3-1 și la Stuttgart, tot cu italianul învingător in 3 seturi.

🎾 Isner vs. Mannarino
• Acesta pare genul de meci, căruia in mod normal îi poți ghici parcursul; ambii jucători ar trebui să își câștige serviciul destul de lejer, iar bătălia decisivă sa se dea in tie-break. Cum ambii jucători sunt apropiați că valoare, fiecare ar trebui să își adjudece cel puțin un set.

🎾 Coacaud vs. Dellien
• Francezul este un jucător care în ultima vreme a avut rezultate bune; aici la AO vine din calificări unde a trecut de jucatori puternici precum Grenier și Stricker. Deține un serviciu de calitate și se descurca foarte bine pe hard, spre deosebire de adversarul său. Dellien pare a fi victima sigură în acest duel, el nefiind deloc familiarizat cu suprafațele dure. Are doar 35 de meciuri în carieră pe aceasta suprafață, dintre care 25 le-a pierdut, deci este destul de evident că nu poate emite pretenții.

🎾 Carballes Balena vs. Djokovic
• Spaniolul este un jucător de zgură, acolo unde are rezultate bune; pe hard însă cifrele sale sunt negative, iar în fața jucătorul care are cele mai multe turnee câștigate aici la Australian Open, este foarte dificil să poți emite pretenții la un meci cu multe game-uri. Cu aceasta linie, ne acoperim la o victorie a sârbului in 3 seturi, cu 6-4, 6-4, 6-4, însă personal consider că Nole nu ii va lăsa adversarului mai mult de 7-8 game-uri.

🎾 Goffin vs. Lokoli
• Chiar dacă în ultimii ani belgianul Goffin nu a mai fost la un nivel înalt, el s-a mobilizat mereu la turneele de Grand Slam, anul trecut ajungând în sferturi la Wimbledon. Francezul Lokoli nu este un nume care sa spuna ceva in tenis până in acest moment, astfel că nu cred că poate emite pretenții la o victorie. Goffin are toate calitățile necesare să câștige acest meci, iar cu puțină atenție cred că o poate face chiar foarte ușor.

More in Biletul zilei