Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul cotă 3.00 – Campionatul Mondial – 27.11.2022

Biletul cotă 3.00 – Campionatul Mondial – 27.11.2022

Biletul cotă 3.00 de la Campionatul Mondial este alcătuit din cele 4 meciuri de azi și se poate juca în cadrul casei de pariuri Unibet.

🇯🇵 vs. 🇨🇷 La meciul dintre Japonia și Costa Rica am ales sa mizez pe faptul că niponii vor avea mai multe cornere in acest meci decât adversara sa. Japonia a produs o surpriză imensă, învingând-o pe Germania cu 2-1, după ce la pauză era condusă. Astfel, cu o victorie împotriva celor de la Costa Rica, asiaticii vor fi matematic calificați în optimi. Contra Germaniei a reușit să aibe 6 cornere, în timp ce Costa Rica nu a a avut nici un corner contra Spaniei. De altfel de altfel, Costa Rica a avut 0 și în dreptul ocaziilor contra ibericilor și în mod normal ar trebui să fie o victimă sigură în acest duel, cu o Japonie pe val. Ma aștept la atacuri furibunde ale naționalei lui Moriyasu, în încercarea de a câștiga acest duel, astfel că ar trebui să curgă și cornerele.

🇧🇪 vs. 🇲🇦 Continuăm cu meciul dintre Belgia și Maroc unde mizăm pe minim 11 faulturi ale africanilor. Marocanii practică în fotbal agresiv, iar acest lucru s-a văzut din plin în meciul cu Croația, când a înregistrat 17 faulturi. Belgia este o echipă tehnică la mijlocul terenului, care va ține de minge și vor pasa, astfel că mă aștept că Maroc, în încercarea de a deposeda adversarul sa faulteze de multe ori. Și în meciul amical cu Georgia, din urmă cu o săptămână jumate, Maroc a faultat de 12 ori.

🇭🇷 vs. 🇨🇦 Ajungem și la meciul Croației cu Canada, unde mă aștept că Modric&Co. să obțină cel puțin un egal în acest duel, pentru că în caz contrar situația calificării s-ar înrăutăți. Deși a arătat destul de bine în meciul cu Belgia, Canada și-a arătat limitele in fața porții, iar experiența în plus a Belgiei și-a pus amprenta asupra rezultatului final. La fel mă aștept să se întâmple și acum, Croația are o echipă compactă și bine organizată, în timp ce Canada are doar câțiva jucători care pot rupe ritmul.

🇪🇦 vs. 🇩🇪 Încheiem ziua cu meciul dintre Spania și Germania, unde nemții sunt obligați să scoată un rezultat pozitiv pentru a nu fi eliminați de la acest mondial. După o primă repriză cu Japonia în care a avut 81% posesie, 12 ocazii, 4 șuturi pe poartă și gol marcat, nemții au pierdut inexplicabil meciul, după 2 goluri rapide ale niponilor. După acel 7-0 cu Costa Rica, Spania poate aborda ceva mai lejer acest meci, iar un rezultat de egalitate cred că le-ar conveni. Germania are forța necesară de a marca în acest meci și mă aștept să nu se facă din nou de râs.

More in Biletul zilei