Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul cotă 4.00 Campionatul Mondial – 24.11.2022

Biletul cotă 4.00 Campionatul Mondial – 24.11.2022

Biletul cotă 4.00 Campionatul Mondial este alcătuit din 4 meciuri și se poate juca în cadrul casei de pariuri Unibet.

La meciul dintre Elveția și Camerun am ales sa mizez pe minim 6 șuturi pe poartă; deși Elveția este favorită în acest meci, Camerun poate emite pretenții la un rezultat pozitiv, mai ales că am avut parte de câteva surprize de proporții la acest Campionat Mondial. Africanii au o echipă competitivă, cu Choupo-Moting, Aboubakar, Toko Ekambi și Mbeumo pe partea ofensiva, este posibil ca Elveția să aibe ceva probleme. De partea cealaltă, europenii trebuie să își respecte blazonul de favorită și sa atace poarta africanilor, mai ales că în ultimele luni au reușit victorii importante cu Portugalia, Spania și Cehia.

Continuăm cu meciul dintre Uruguay și Coreea de Sud, unde mizăm pe minim un șut pe poartă a lui Luis Suarez. Deși nu mai joacă la un nivel atât de ridicat, Suarez ajuns la 35 de ani rămâne un jucător exponențial pentru echipa națională. Experiența sa cred că își va spune cuvântul în acest meci, este un vârf de atac care simte poarta, iar un șut pe poartă în dreptul lui nu ar trebui să ne pună probleme.

Ajungem și la meciul Portugaliei cu Ghana, unde Ronaldo & CO ar trebui să domine pe partea ofensiva. Mă aștept la nenumărate ocazii din partea portughezilor, de aceea 13 șuturi, fie ele pe poartă, pe lângă poartă, sau in blocaj nu ar trebui să fie o problema.

Încheiem ziua cu meciul dintre Brazilia și Serbia, unde sud-americanii nu cred că vor avea un meci deloc ușor. Sârbii au un lot competitiv și arțăgos și mă aștept să tragă de un rezultat pozitiv cu orice preț. De aceea mă aștept să faulteze destul de mult, iar principalul vizat este nimeni altul decât Neymar. Este bine cunoscut faptul că brazilianul este unul dintre cel mai faultați jucători, driblingurile și”floricele” sale punând mereu in dificultate pe adversari.

CITESTE SI

More in Biletul zilei