Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul cotă 9.00 – Campionatul Mondial – 21.11.2022

Biletul cotă 9.00 – Campionatul Mondial – 21.11.2022

Biletul cotă 9.00 de la Campionatul Mondial este alcătuit din 2 meciuri, Anglia vs. Iran și Sengal vs. Olanda, unde avem mai multe combo-uri in cadrul casei de pariuri Unibet.

La meciul dintre Senegal și Olanda mizăm pe minim 3 ofsaiduri; datorită noii tehnologii de depistare a ofsaidului, ar trebui să avem cel puțin 3, la un meci în care este destul de predispus să avem multe ofsaiduri. Combinăm cu cel puțin 12 faulturi Senegal, care este o echipă agresivă și mă aștept să joace dur pentru a putea stopa atacurile „portocalei mecanice”. Olanda are câțiva jucători tehnici, predispuși să fie faultați, astfel că linia aceasta mi se pare realizabilă.

Trecem la meciul dintre Anglia și Iran. In mod normal ar trebui să vedem o victorie a englezilor, care are cel mai valoros lot de fotbal din lume conform Transfermarkt și ar fi rușinos sa se încurce cu cea mai slabă echipă din grupa. In mod normal Anglia trebuie sa domine categoric acest meci, să aibe posesia și să nu îi lase Iranului multe șanse de a suta la poartă. Iran oricum este o națională slabă, a avut doar 6 șuturi cu Nicaragua, 6 cu Uruguay sau 8 cu Algeria.

De asemenea, englezii nu ar trebui să facă nici multe faulturi, fiindcă în mare parte mingea va fi în posesia lor și nu cred că va avea ocazia sa facă mai mult de 11 faulturi.

More in Biletul zilei