Connect with us

Biletul zilei

Biletul etapei – Calificari Euro 2024 – 07.09.2023

Biletul etapei - Calificari Euro 2024

Biletul etapei – Calificari Euro 2024 – 07.09.2023

Salutare tuturor! Revin in atentia voastra cu un bilet ce imi ofera mare incredere ca ne poate aduce poate aduce profit in aceasta pauza dedicata echipelor nationale. Biletul are in componenta 6 evenimente, ce se vor desfasura pe parcursul a 3 zile si totalieaza o cota de 8.66.

Joi – Ne bazam pe „portocala mecanica” si pe duelul de la Belgrad!

  • Olanda este net superioara Greciei din punct de vedere valoric, iar inceputul ezitant de preliminarii, combinat cu inceputul bun al adversarilor, ma fac sa cred ca vor da totul pentru victorie. Un alt avantaj pentru batavii il reprezinta in mod clar terenul propriu.
  • Ma astept la un duel tensionat intre primele doua clasate din grupa G. Din punctul meu de vedere una dintre cele doua va castiga grupa, iar rezultatul de astazi va avea cu siguranta un cuvant greu de spus atunci cand se va trage linie.
  • Remarcam ca Serbia si Ungaria s-au intalnit si in 2020 in Nations League. Atunci ambele dueluri au produs cel putin 4 cartonase.

Vineri – Avem in prim-plan meciurile din Grupa J!

  • Portugalia are victorii pe linie in aceasta campanie. Nu doar atat, lusitanii au si un golaveraj fulminant de 14 goluri marcate si niciunul primit. Chiar daca se afla pe pozitia secunda, Slovacia nu a aratat un fotbal extraordinar in primele 4 jocuri si daca nu isi vor ridica nivelul astazi, nu ii vad producand un rezultat pozitiv.
  • Cu victoria din Bosnia, reprezentativa luxemburgheza a intrat in cursa pentru calificare. Luxemburg abordeaza un stil destul de agresiv ce le-a adus in medie 3 cartonase in cele 4 jocuri din calificarile pentru EURO 2024.
  • Este ultima sansa a islandezilor de a mai spera la ceva din aceasta grupa, asa ca ma astept la un plus de motivatia din partea lor. Cota oferita la cartonase aici mi se pare una excelenta.

Sambata – Belgia si Suedia pornesc ca mari favorite!

  • Cred ca se pune doar problema scorului in partida dintre Azerbaijan si Belgia. Azerii au 10 goluri primite in primele 3 jocuri din calificari. De cealalta parte, belgienii cu un succes mai fac un pas catre campionatul european. Ma astept la o victorie clara a Belgiei care este superioara din toate punctele de vedere.
  • Suedia nu are alta alternativa decat victoria in aceasta deplasare. Doar 3 puncte au acumulat nordicii in primele 3 jocuri. A fost un 5-0 acasa contra Azerbaijanului.
  • Estonia mi se pare o reprezentativa modesta ce nu a produs mari rezultate pozitive in ultima perioada contra unor nationale de acest nivel.

Biletul etapei – Calificari Euro 2024

Biletul etapei - Calificari Euro 2024

Biletul etapei – Calificari Euro 2024

CITESTE SI

More in Biletul zilei