Connect with us

Biletul zilei

Biletul etapei Ligii 1 este pregatit 22.08.2020

Biletul etapei Ligii 1 este pregatit 22.08.2020

Biletul etapei Ligii 1 este pregatit 22.08.2020

Ieri s-a desfasurat primul meci oficial din sezonul 2020/2021 din Liga 1. Lucrurile s-au schimbat putin in campionatul nostru dupa pandemia provocata de COVID-19. Vom avea 16 echipe pregatite sa se dueleze in noul sezon.

Conform LPF si FRF vom avea reguli noi in Liga 1, insa pentru asta te invit sa citesti articolul de aici. Conteaza ca in acest sezon, sa avem parte de mai multa tensiune si speram ca lucrurile sa functioneze perfect.

Desi este dificil, am decis sa analizam si sa oferim primul bilet al etapei Ligii 1. Dupa cum bine stiti, ieri s-a desfasurat primul meci intre Arges si Botosani. Astfel, weekendul ne propune alte confruntari interesante de care putem profita.

Un lucru pe care trebuie sa il stim este ca putem profita la maxim de aceasta etapa. Unibet, una dintre cele mai importante case de pariuri din Romania, ne ofera un pariu gratuit daca plasam un pariu sau un bilet pe prima etapa din Liga 1.

Pariaza 100 RON pe selectia ta favorita de cota minim 1.50 pe oricare meci de Liga 1 din aceasta etapa. Imediat dupa stabilirea pariului tau, vei primi 40 RON PARIU GRATUIT care va fi valabil pe orice eveniment de fotbal.

Promotie Unibet

Castiga 40 RON gratuiti cu Liga 1 – Un simplu pariu iti poate aduce 40 RON gratuiti la Unibet

Plaseaza acum biletul etapei si incaseaza instant bonusul de 500 RON si daca pariezi pe Liga 1, primesti 40 RON pariu gratuit>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei