Connect with us

Biletul zilei

Biletul saptamanal din fotbal cu 30% bonus 31.08.2022

meciurile saptamanii

Biletul saptamanal din fotbal cu 30% bonus 31.08.2022

Salutare tuturor prieteni! Este timpul sa profitam de aceasta etapa intermediara si cum putem facea asta daca nu cu un bilet saptamanal din fotbal. Desigur, daca adaugam si bonusul de 30% adaugat de platforma Las Vegas atunci totul este perfect.

Biletul saptamanal din fotbal cu 30% bonus – Las Vegas

  • Avem pregatit un bilet foarte interesant cota 15+ din fotbal ce contine 9 evenimente. Putem spune ca cele mai importante se vor desfasura astazi, apoi vom ramane cu 3 selectii pentru ziua de vineri. Am incercat sa selectez doar evenimentele ce imi oferea incredere in aceasta perioada. Dupa cum observati, pe biletul din fotbal avem diversitate.
  • Jucam cateva partide din etapa cu numarul din Ligue 1, insa vom fii atenti si pe partida celor de la FCSB sau Steaua Rosie Belgrad. Pentru vineri, cele 3 selectii imi ofera foarte mare incredere, asadar, hai sa vedem cum se vor desfasura astazi lucrurile. Desigur, nu uitati ca puteti plasa biletul prezentat mai jos sau sa il modificati dupa bunul plac. Bafta multa tuturor!

Trebuie sa mentionez ca astazi este ultima zi in care puteti incasa cele 123 rotiri gratuite fara depunere & in plus aveti si primul pariu pana in 100 RON fara risc la prima depunere. Toate detaliile necesare o sa le gasiti prin acest LINK.

CITESTE SI

More in Biletul zilei