Connect with us

Biletul zilei

Biletul Superbet in cota 6 din fotbal 16.01.2022

Biletul Superbet

Biletul Superbet in cota 6 din fotbal 16.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Daca tot avem sansa, zic sa profitam de ultima oferta a celor de la Superbet si sa pregatim un bilet din fotbal. Pentru astazi am selectat 6 evenimente si am profitat de super cotele oferite.

Dupa cum bine stiti, Superbet ofera un pachet de 500 RON pentru cei care trec in online, imediat dupa confirmarea contului. Desigur, o sa va las putin mai jos un buton si cu o alta oferta foarte interesanta de care puteti profita. Dar, gata suntem aici pentru a discuta despre biletul zilei din fotbal.

Am decis ca pe langa cota 2 din fotbal, sa va propun si o varianta interesanta de bilet. Astfel, am reusit sa selectez din oferta 6 evenimente interesante ce ne pot aduce un profit frumos. Avem o cota de 6.36, se putea si mai bine, insa am decis sa ramana evenimentele cat mai safe.

Biletul Superbet in cota 6 din fotbal

Atentie, sunt doua evenimente importante ce se regasesc si pe cota 2 din fotbal. Stiti foarte bine, daca jucati cota 2, sunteti nevoiti sa evitati acele evenimente. Dar daca biletul va ofera incredere mare il puteti plasa exact asa cum este sau sa il modificati dupa bunul plac.

Lucrurile sunt foarte simple din punctul meu de vedere. In primele meciuri de pe bilet o sa ne bazam pe gazde, desigur, Real Madrid joaca pe teren neutru, insa este mare favorita in Super Cupa Spaniei. West Ham a reusit sa o invinga odata in FA Cup pe Leeds si cred ca pot repeta povestea. Genk joaca pe teren propriu in fata ultimul loc din Jupiler League, formatie ce a pierdut 15 partide din cele 20 disputate.

In a doua parte a biletului, am zis sa las meciurie de goluri ce merita atentia noastra. Atalanta vs Inter este meciul ce merita cu siguranta urmarit. Lupta la titlu in Seria A se anunta extrem de interesanta, iar astazi se intalnesc doua dintre cele mai in forma echipe.

CITESTE SI

More in Biletul zilei