Connect with us

Biletul zilei

Biletul Weekend-ului de cota 200!

Biletul Weekend-ului de cota 200! Ne incercam norocul cu 12 evenimente fotbalistice ce vor avea loc in aceste 3 zile, la o cota de 200.

[kindred id=”59963″ event_id=”1005607228″]

Ne asteapta un weekend plin de fotbal si am decis sa incercam si ceva de genul cu o suma modica, pe langa proiectul Meciul Zilei. Biletul nostru incepe inca de Vineri, cu dueluri din La Liga si Primeira Liga. Asteptam minim 2 goluri in infruntarea din Madrid dintre Leganes si Getafe, o victorie a celor de la FC Porto si cate un gol de la Sporting Lisabona si Benfica.

BONUS DE 100% pana la 500 RON la FORTUNA!

Maine avem alte evenimente atractive din campionatele de top ale Europei, printre care infruntarea de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid si Sevilla. Pe acest duel ne bazam si in proiectul Meciul Zilei, iar analiza amanuntita o puteti gasi aici! Sunteti liberi sa alegeti ce credeti de cuviinta si sa pariati doar daca aveti incredere. Mult succes!

Pentru acest bilet combo de cota 200 va recomand casa de pariuri FORTUNA! Daca nu ai cont, click aici si beneficiaza de un Bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Biletul zilei