Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zile format din recomandarile de pe site 30.03.2019

Biletul zilei

Biletul zile format din recomandarile de pe site 30.03.2019

In acest weekend avem foarte multe optiuni interesante, asa ca ne-am gandit sa formam un bilet din recomandarile oferite pe site-ul nostru.

Foarte important este faptul ca trebuie sa tinem cont ca jucatorii se intorc de la echipele nationale si foarte probabil vom avea parte de cateva jocuri mai slabe, insa speram noi ca surprizele sa nu apara intr-o perioada atat de buna. De cele mai multe ori noi v-am recomandat sa va inspirati din recomandarile noastre, asa ca ne-am decis sa va oferim o varianta simpla de bilet, in cota 5.81. Intotdeauna analizati la randul vostru si alegeti exact pronosticurile ce va ofera incredere. Biletul vostru trebuie sa contina meciurile pe care voi le considerati cele mai sigure.

Informatia si inspiratia ajuta enorm in acest domeniu si din pacate observam in anumite grupuri cum unii refuza sa inteleaga de fapt cum ne putem folosi de anumite oferte sau de anumite recomandari oferite de catre anumiti tipsteri. D-asta incercam de fiecare data sa fim cat mai clari in exprimare si sa va raspundem la orice intrebare legata de casele de pariuri online.

Biletul de mai jos a fost plasat intr-o agentie online, unde am reusit sa profitam de o crestere cu 30% a cotei, dupa cum se si observa, iar bonusul de bun venit ne ofera sansa de a scoate un profit frumusel. Avem 250 RON la dispozitie pentru a paria fara risc si sa profitam de aceasta crestere.

Biletul zilei:

PLASEAZA 250 RON FARA RISC SI PROFITA DE CRESTEREA DE 30%>>>

More in Biletul zilei