Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei 29.08.2020

Biletul zilei

Biletul zilei 29.08.2020

Salut pariori. Numele meu este Nicolae Vasile si pentru azi voi oferi biletul zilei la o cota de 2.93  format dint-un mixt : tenis, fotbal si baschet.

Tenis Cincinnati finala WTA

  • Naomi Osaka si Victoria Azarenka se intalnesc in prima finala de dupa pandemie.Osaka jucatoarea care a rupt fileul la Melbourne , cand a servit cu 178 de km/ h este cotata cu 1.48 la victorie si are prima sansa  in duelul cu Azareka.Fostul nr 1 mondial  nu a avut niciodata ca punct forte un serviciu puternic ci mai degraba un mic efect imprimat mingii.Cred ca duelul asilor va fi categoric castigat de locul 10 WTA.

Scotia etapa 6

  • Hamilton vs Rangers in ultimele 3 intalniri directe la capitolul cornere au fost foarte active. Totalul cornerelor fiind pe rand de : 17, 11 si respectiv 13 lovituri de colt.Hamilton in ultimele 2 partide jucate  au cumulat 18 cornere  cu Motherwell si 10 cu St.Mirren. Rangers cu Hamilton au adunat 11 cornere in meci, iar  in meciul cu Livingston au adunat impreuna 9 lovituri de la coltul terenului.

Cehia  etapa 2

  • Slavia Praga contra celor de la Pribram in ultimele 2 partide directe, au avut un raport al cornerelor net superior: 9-1 si 12-4. Pribram  a pornit ca din pusca la capitolul cornere in prima etapa contra lui Teplice  cu un raport favorabil 10-5.Asadar asteptam un meci  dominat de gazde, dar si cu contre ale oaspetilor  cu minim 10 cornere.

Baschet NBA

  •  Milwaukee a castigat 3 din 4 partide din acest play-off  al optimilor contra celor de la Orlando Magic , dar in evidenta a iesit raportul  total al recuperarilor  in favoarea gazdelor in cele 4 meciuri : 197-168. Deci clar vom juca mai multe recuperari in meci Milwaukee.

 

JOACA ACEST BILET LA SUPERBET

 

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei