Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei de Campionatul Mondial – 28.11.2022

Biletul zilei de la Campionatul Mondial – 28.11.2022

Biletul zilei de la Campionatul Mondial – 28.11.2022 este alcătuit din cele 4 meciuri de azi și se poate juca în cadrul casei de pariuri Unibet.

La meciul dintre Camerun și Serbia am ales sa mizez pe faptul că sârbii nu vor avea mai mult de 5 șuturi pe poartă. După ce ambele echipe au pierdut în primul meci, o noua înfrângere în acest duel, ar echivala cu eliminarea din competiție. Astfel ar trebui să ne așteptăm la un meci dur, un meci echilibrat din punctul meu de vedere și un meci în care în mod nu ar trebui să avem multe goluri. De asemenea, ma astept sa nu avem nici multe ocazii de gol, Camerun fiind o echipă bine organizată pe partea defensivă. In general, naționalelor africane le marchezi greu, fiind știu să se închidă bine in compartimentul defensiv. Sârbii nu au avut nici un șut pe poartă contra Braziliei, în timp ce Camerun a cedat Elveției doar 3 șuturi pe poartă. Avem un Campionat Mondial cu o medie foarte scăzută la capitolul șuturi pe poartă, și la fel mă aștept să vedem și în acest duel.

Continuăm cu meciul dintre Coreea de Sud și Ghana unde mizăm pe maxim 23 de șuturi in meci. Coreenii au reușit să scoată un egal în prima rundă cu Uruguay, iar o victorie în acest meci le-ar oferi șanse reale la calificare. De partea cealaltă, Ghana i-a ținut piept Portugaliei, într-un meci spectaculos, încheiat 3-2 pentru pentru europeni. După cum spuneam și mai sus, avem un Campionat Mondial, cu echipe naționale care practica un joc foarte bine tacticizat. Rareori vedem echipele sa se avânte în atac, mai ales în prima parte a jocului și majoritatea joacă la greșeala adversarului. De aceea nu avem nici foarte mult faze de poartă, drept dovadă în meciul Coreei cu Uruguay nu s-a dat nici un șut pe poartă și au fost doar 16 șuturi. De partea cealaltă, într-un meci în care am avut 5 goluri, am avut parte doar de 19 șuturi. Așadar consider că linia de 23 de șuturi pentru acest meci, va fi greu de depășit.

Ajungem și la meciul Braziliei cu Elveția, unde mă aștept că Vinicius să iasă în evidență și să facă un meci bun. După ce Neymar s-a accident la glezna și nu va mai putea juca, cel puțin în grupe, o parte din responsabilități îi vor reveni și lui Vinicius. In meciul anterior, Brazilia a dominat categoric Serbia, în victoria cu 2-0 reușind să aibe 10 șuturi pe poartă și să își creeze 24 de ocazii. 4 dintre aceste șuturi au fost trimise și de Vinicius, care a fost înlocuit în minutul 74. Acum, într-un meci în care ar putea sa joace toate cele 90 de minute + prelungiri mă aștept să aibe cel puțin 2 șuturi, fie ele pe poartă, le lângă poartă, sau in blocaj. Pare un pariu realizabil, având în vedere dorința de afirmare a acestuia și dorința de a marca, fiind unul dintre cei mai prolifici atacanți din ultima vreme.

Încheiem ziua cu meciul dintre Portugalia și Uruguay, unde mă aștept că Ronaldo sa încerce să iasă din nou în evidență, mai ales după ce a stat în umbră în ultima perioada la Man. United. Acest mondial este o ocazie perfectă pentru el, pentru a-și adauga noi performanțe în dreptul lui. Cu golul marcat meciul anterior cu Ghana, a reușit să atingă performanța de a marca la 4 mondiale consecutiv. Mă aștept că și acum, chiar daca nu va marca, să încerce des poartă Uruguayului. Chiar dacă nu va reuși să șuteze pe poartă din acțiune, avem șanse să o facă din lovitură liberă sau din penalty.

More in Biletul zilei