Connect with us

Baschet

Biletul zilei din Alte Sporturi in cota 6.90

Biletul zilei din Alte Sporturi in cota 6.90

Salutare tuturor! Pentru astazi am pregatit un bilet din alte sporturi format din 6 evenimente cu cota totala de 6.90 cu meciuri ce se joaca atat astazi, cat si maine.

Avem un eveniment din tenis, semifinala dintre Alcaraz si Djokovic, 4 meciuri din baschet unde pe doua am mizat pe victoria favoritilor, iar pe celelalte doua pe total puncte in meci, iar ultimul meci este din handbal, finala campionatului din Ungaria.

Luna iunie ne-a adus un mare profit, asta dupa ce din cele 6 bilete jucate, am castigat 5. Chiar ieri am reusit sa castigam ambele bilete postate, atat cota 2 din tenis unde si Swiatek si Ruud au castigat, cat si marea finala din NBA, unde Denver nu ne-a dezamagit.

Ca totul sa fie mai usor pentru voi, pe site-ul nostru gasiti numeroase oferte atat la pariuri cat si la casino, cu freebeturi si rotiri gratuite.


BILETUL ZILEI DIN ALTE SPORTURI

Panathinaikos – Olympiakos

  • Pe finala campionatului de baschet din Grecia, intre cele mai bune echipe am ales sa mizam pe „sub total puncte in meci 162.5” asta pentru ca vad un meci foarte tacticizat, unde apararile o sa fie in corzi pe intreaga partida, asa cum se obisnuieste in intregul campionat.

Maccabi Tel Aviv – Hapoel Tel Aviv

  • Pe finala campionatul de baschet din Israel am ales sa mizam pe „victoria echipei gazda” asta pentru ca este echipa mult mai buna, cu un lot valoros ce a participat in fiecare an in Euroliga si care in campionatul intern nu are adversar.

Bonn – Ulm

  • Pe finala campionatului de baschet din Germania am ales sa mizam pe „victoria echipei gazda” asta pentru ca este echipa cea mai buna a campionatului care a reusit sa castige anul acesta 37 de meciuri din 39, fara sa piarda vreun meci in Playoff.

Pick Szeged – Veszprem KC

  • Pe finala campionatul de handbal din Ungaria, am ales sa mizam pe „sub total goluri in meci 62.5” asta pentru ca meciul o sa fie unul foarte echilibrat, unde o sa se puna foarte mult accent pe defensiva, in joc fiind trofeul si cred ca niciuna dintre echipe nu o sa riste sa joace ofensiv pentru a fi prinsa pe contraatac.

Milano – Bologna

  • Pentru finala campionatului de baschet din Italia, am ales sa mizam pe „sub total puncte in meci 165.5”, asta pentru ca o sa fie un meci de tatonare, unde fiecare dintre echipe o sa incerce sa-si impuna jocul si este cunoscut ca ambele echipe stau foarte bine pe plan defensiv.

Carlos Alcaraz – Novak Djokovic

  • Pentru semifinala de la Roland Garros am ales sa mizam pe „pe victoria lui Carlos Alcaraz” asta pentru ca este jucatorul momentului in tenis, dar in special pe zgura, unde a demonstrat ca pana in acest moment s-a distrat cu fiecare adversar, in timp ce Nole incearca sa revina la cea mai buna forma.

Bilet superbet cu codul: 991U-KF28TQ

More in Baschet