Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

Salutare tuturor! Astazi ne indreptam atentia catre turul 3 din UEFA Champions League, acolo unde avem parte de meciuri foarte echilibrate si sper ca alegerile facute sa ne aduca un inceput luna pozitiv. Mult succes si inspiratie maxima!

1. Ludogorets vs Dinamo Zagreb – Pont: Gazdele – Peste 0.5 goluri si Peste 2.5 cornere

  • Trupa pregatita de Ante Simundza are un inceput foarte bun de sezon. In cele 4 jocuri oficiale disputate acasa au castigat de fiecare data, reusind sa inscrie de fiecare data cel putin doua goluri. Bineinteles, adversari pe care i-au intalnit nu sunt de nivelul celor de la Dinamo Zagreb, insa cu siguranta atmosfera din tabara gazdelor este una ridicata in urma acestor rezultate.
  • Dinamo Zagreb a trecut cu greu de Shkupi in runda cu numarul 2, cu scorul general de 3-2.
  • Din cele 6 partide oficiale din actualul sezon, croatii au primit gol in 4 dintre ele.
  • Ludogorets a acumulat cel putin 3 cornere in cele 8 meciuri oficiale de pana acum, iar media lor in acest interval de timp a fost de 6.87 lovituri de colt per joc.

2. Sheriff Tiraspol vs Plzen – Pont: Gazdele – Peste 0.5 goluri

  • Sheriff si-a inceput aventura europeana ca si anul trecut inca din turul 1. Ambele calificari de pana acum le-au obtinut gratie celor doua succese obtinute pe teren propriu, cu acelasi scor, 1-0.
  • Plzen a primit 3 goluri in cele doua deplasari din actuala stagiune. In deplasarea din turul precedent cu HJK, finlandezii le-au pus foarte multe probleme si este destul de clar ca defensiva cehilor nu este la cel mai inalt nivel in acest debut de sezon.
  • Din cele 8 meciuri jucate acasa de Sheriff in stagiunea europeana de anul trecut, doar in meciul cu Real Madrid nu au izbutit sa inscrie.
  • Vad un mare plus al echipei din Moldova din punct de vedere al experientei europene si chiar daca nu au jucat foarte spectaculos pana acum, au dat dovada ca stiu sa trateze astfel de meciuri cu miza.

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

Biletul zilei din fotbal 02.08.2022

CITESTE SI

More in Biletul zilei