Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 03.04.2019

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 03.04.2019

Salutare tuturor prieteni. Biletul zilei din fotbal este din nou pregatit, iar noi ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri.

Avem parte de o etapa intermediara foarte interesanta si ma bucur ca am reusit sa bifam deja doua bilete castigatoare. Pentru astazi am decis sa ne bazam pe Seria A si La Liga, doua campionate puternice ce ne pot aduce profit. Pentru biletul de astazi in cota 2.48 am luat in calcul partida celor de la Empoli de pe teren propriu in fata celor de la Napoli, dar si partida dintre Valencia si Real Madrid.

Empoli – Napoli 

Chiar daca este o echipa de pluton in Seria A, aceasta echipa este una extrem de interesanta pentru pariori. Jocul lor este unul extrem de ofensiv, indiferent de adversar, iar se observa destul de rapid. In 29 de etapa acestia au marcat 36 de goluri si au incasat 55 de goluri, fiind in acest moment pe locul al 18-lea in campionatul italian. Empoli se afla in lupta directa pentru salvarea de la retrogradare si ma astept sa faca tot ce este posibil ca sa obtina puncte chiar si in fata unui adversar precum Napoli, asadar, daca vor sa faca asta vor fi nevoiti sa marcheze. Ultimul meci disputat acasa a fost unul de bun augur, invingand-o pe Frosinone cu 2-1. A urmat insa apoi deplasarea de la Juventus, acolo unde a clacat, fiind invinsa cu 1-0.

Meciuri directe: EMPOLI – NAPOLI
02.11.18SANapoliEmpoli5 : 1
19.03.17SAEmpoliNapoli2 : 3
26.10.16SANapoliEmpoli2 : 0
31.01.16SANapoliEmpoli5 : 1
13.09.15SAEmpoliNapoli2 : 2

 

Valencia – Real Madrid

Valencia arata foarte bine in ultimele saptamani, fiind extrem de greu de invins, mai ales pe teren propriu. Real Madrid pare sa fii reintrat pe drumul cel bun odata cu venirea lui Zidane, asa ca ar trebui sa faca o figura frumoasa astazi. Ne asteptam la un meci pe cinste, in care ambele vor da totul pe teren pentru a obtine puncte, de aceea mizam pe varianta golurilor.

Biletul zilei:

PLASEAZA ACUM BILETUL SI PROFITA DE UN SUPER BONUS>>>

More in Biletul zilei