Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 04.02.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 04.02.2020

Salutare tuturor, aici Gabriel. Pentru biletu zilei din fotbal am selectat 3 evenimente din oferta zilnica.

O noua saptamana in care avem parte de o etapa intermediara cu foarte multe meciuri ce se vor desfasura in cupa. Desi astazi avem etapa din Ligue 1, nu o sa s-o regasim pe biletul nostru, insa gasiti avancronicile pe site-ul nostru.

[kindred id=”62360″ event_id=”1006055510″]

Astazi avem un duel foarte interesant in DFB Pokal, acolo unde Bremen si Dortmund se vor infrunta. Ambele echipe vor trata cu seriozitate aceasta competitie, asa ca ma astept sa avem parte de un meci spectaculos.

Avem astazi Taca de Portugal si Copa del Rey, doua competii in care vom gasi meciuri interesante. Porto se afla la 7 puncte in spatele liderului Benfica, asadar, acest trofeu devine clar un obiectiv pentru trupa lui Sergio Conceicao. In celalat meci, cred ca vom avea parte de goluri pentru ca si Granada presteaza un joc foarte solid pe teren propriu, in plus in ultime partide, am avut parte de cel putin doua goluri inscrise.

Betano se misca din nou excelent si ne ofera cele mai mari cote de pe piata – Inregistreaza-te acum si incaseaza instant bonusul de 500 RON>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei