Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 06.07.2021

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 06.07.2021

Salut! Incet, incet isi fac aparitia meciurile echipelor de club, iar astazi avem  in prim-plan duelurile din Preliminariile Champions League. Bineinteles, toata atentia va fi indreptata catre semifinala de la EURO 2020 dintre Italia si Spania, pe care l-am selectat si pentru biletul nostru de astazi. Succes!

1. Italia vs Spania – Pont: 1X

  • Italia a aratat cel mai solid fotbal de la acest Campionat European, din punctul meu de vedere, mai putin in meciul cu Austria.
  • Spania vine dupa o noua partida decisa de aceasta la loviturile de departajare. In optimi au jucat tot 120 de minute, cu Croatia. Practic din cele 5 jocuri disputate la turneul final, s-au impus doar cu Slovacia, in rest, au terminat la egalitate in cele 90 de minute regulamentare.
  • Squadra azzura cred ca va fi mult mai proaspata pentru acest joc, Spania venind dupa doua jocuri epuizante, iar jocul lor a cam scartatit pe durata intregului turneu.

2. CFR Cluj vs Borac Banja Luka – Pont: 1& 2-6 goluri 

  • Experienta si valoarea sunt clar de partea campioanei Romaniei si cred ca vor lua o optiune serioasa inca din Gruia, pentru calificare.
  • Formatia din Banja Luka are doar 6 prezente europene in care nu a reusit sa treaca mai mult de un tur de calificare.
  • “Feroviarii” pregatiti acum de Marius Sumudica, nu cred ca vor intampina prea mari probleme daca vor trata serios aceasta dubla mansa.

Cota 60.00 la Italia vs Spania: castiga 300 RON cu goluri la ambele porti!

3. Shkendija vs Mura – Pont: GG

  • Ambele au reusit sa ajunga pana in turul 3 in editia precedenta de Europa League. De mentionat ca au fost eliminate, de Tottenham si PSV Eindhoven.
  • Principalul atu al gazdelor este ofensiva, reusind sa marcheze in campionatul precedent de 69 de ori in 33 de etape. Doar in 3 din ultimele 14 partide, nu a reusit Mura sa inscrie cel putin un gol.
  • Cele doua echipe sunt cotate cam la acelasi nivel, bineinteles, campionatul Slovaniei este ceva mai valoros decat cel din Macedonia de Nord, insa experienta cupelor europene este de partea gazdelor si ar putea conta decisiv in privinta calificarii.

Biletul zilei 06.07.2021 :

PARIAZA BILETUL ZILEI CU 500 RON BONUS

Biletul zilei 06.07.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei