Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 09.03.2023

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 09.03.2023

Salutare tuturor prieteni! Dupa o pauza mica am revenit cu biletele si recomandarile pentru partidele din Europa League. Biletul zilei este pregatit si se va baza pe 3 evenimente foarte interesante. Gasiti optiunele mele putin mai jos si vedeti cum puteti profita de 20% bonus avantaj.

A fost o perioada cu foarte multe surprize din toate punctele de vedere, asadar, am decis ca in aceasta perioada sa stau linistit. Totusi, cred ca putem surprinde cateva rezultate bune astazi in Europa League, din acest motiv am pregatit un bilet ce se va baza pe numarul de goluri. Nu am riscat foarte mult, insa ma ajuta enorm bonusul avantaj oferit de platforma Las Vegas. Putin mai jos o sa gasiti si voi un bonus de bun venit si trebuie sa mentionez ca primul pariu pana in 300 ron este fara risc. Let’s go!

Biletul zilei din fotbal

  • Sporting Lisabona vs Arsenal – over 1,5 goluri
  • Sevilla vs Fenerbahce – over 1,5 goluri
  • Shakhtar vs Feyenoord – over 1,5 goluri
Deschide acum un cont de pe acest LINK si ai primul pariu pana in 300 ron fara risc. De asemenea, daca intrati in sectiunea „Ponturile zilei” de pe site-ul Las Vegas puteti plasa biletele recomandate de catre GnT Tips cu 20-25% bonus avantaj. Baftam multa tuturor!

More in Biletul zilei