Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 09.07.2023 #100DELEIPEZI

Biletul zilei din fotbal 09.07.2023 #100DELEIPEZI

Ieri am bifat o noua cota castigatoare in cadrul acestui noi proiect #100DeLeiPeZi, mizand pe goluri si cornere putinein finala U21 dintre Anglia si Spania.

Astazi ne indreptam atentia cam in aceeasi directie, unde am gasit o cota excelenta la meciul dintre Portugalia si Malta la UNDER19.

Prima săptămână din iulie ne aduce Supercupa României, meci care anunță startul noului sezon din SuperLiga. Agenția de pariuri online Betano celebrează acest eveniment, venind cu un cadou pentru toți clienții noi.

Despre ce este vorba? Acest operator online pune la dispoziție 50 RON Pariu Gratuit, pe care îl poți încasa foarte simplu, fără să faci vreo depunere. Vezi în continuarea acestui articol pașii pe care trebuie sa îi urmezi pentru a profita de această ofertă.

Uite cum primești 50 RON Pariu Gratuit la Betano:

  1. CLICK AICI și deschide un cont nou la agenția de pariuri Betano.
  2. Introdu codul bonus RESTART în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusului.
  3. Trimite documentul de identitate pentru a îți valida contul.
  4. În maxim 24 de ore ți se va acorda un bonus de 50 RON sub formă de Pariu Gratuit.

PORTUGALIA U19 vs MALTA U19

Malta se afla in faza finala a competiei datorita organizarii acestui campionat la ei in tara. Acestia au pierdut primele 2 meciuri la 0 cu Italia si Polonia, iar astazi au cel mai greu adversar de pana acum.

Portugalia este deja calificata de pe prima pozitie in proportie de 99%, avand un golaveraj de 7:1, dupa ce a umilit-o pe Italia cu 5:1. Ne putem astepta ca antrenorul portughez sa mai ruleze din jucatori, insa pepiniera lor este una foarte buna.

Amintim faptul ca dupa infrangerea cu Anglia din martie anul trecut , Portugalia are un singur egal, urmat de victorii pe banda rulanta.

M-am abtinut sa joc la numarul de goluri, avand in vedere ca vor fi schimbari la echipa favorita.

CITESTE SI

More in Biletul zilei