Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 11.07.2023 #100DELEIPEZI

Biletul zilei din fotbal 11.07.2023 #100DELEIPEZI

Incep calificarile pentru grupele UCL, cea mai urmarita competitie la nivel mondial atunci cand ajunge in fazele finale si care depaseste cu mult numarul de vizualizari de la SuperBowl.

Astazi am ales sa merg pe stilul clasic: 3 pariuri, jucate in SAFEMODE si care sper sa ne ridice putin moralul dupa ultima cota de 2 pierduta dupa ce amatorii de la MALTA U19 au marcat in poarta lusitanilor in grupele din faza finala a EURO U19.

Ballkani – Ludogorets

Campioana Bulgariei se va deplasa la Ballkani in prima mansa a fazelor de calificare in grupele UCL, unde va intalni o echipa cotata la 4 mil. euro, de 10 ori mai putin fata de lotul actual al lui Ludogorets.

Oaspetii de astazi au avut nevoie de o serie perfecta de rezultate pentru a putea castiga campionatul la limita, fiind urmarita pas cu pas de CSKA. Cea mai mare pierdere, dar totusi un castig financiar, a fost plecarea atacantului central Igor Thiago la Club Brugge pe aproape 8 mil. euro.

Diferenta de valoare este clara in merg la sigur cu un pariu tip Sansa dubla X2.

Hamrun Spartans – Maccabi Haifa

Surprinzator sau nu Hamrum, echipa din campionatul Maltei si campioana en-titre nu e cea mai slab cotata echipa din punct de vedere al valorii lotului. Gazdele sunt cotate la peste 5 mil. euro, iar vara asta au facut achizitii de peste 50k euro, aducand 9 jucatori noi la echipe. Totusi nu stiu ce relatii au putut ei sa sudeze pentru ca au avut un singur joc amical oficial in aceasta vara, restul pregatirilor fiind jumatate de reprize cu alte echipe din campionatul intern.

Haifa, echipa de peste 20 mil. euro are un lot serios, si au jucat 5 meciuri amicale oficiale pana acum in care au pierdut 2 meciuri, au facut un egal si au castigat restul de 2.

Rosario Central – Central Cordoba

Un meci echilibrat la care ma astept la putine goluri, avand in vedere lipsa de forma a celor 2 formatii.

  • In ultimele 4 meciuri din campionat ale lui Rosaria C s-au marcat sub 2.5 goluri, iar in 3 dintre acestea s-au marcat sub 1.5 goluri;
  • In ultimele 5 meciuri ale lui Central Cordoba s-au marcat sub 2.5 goluri, dintre care au fost 2 scoruri albe de 0-0.
  • Central Cordoba are 4 rezultate de egalitate in ultimele 5 jocuri din deplasare, in timp ce Rosario este neinvinsa in ultimele 5 jocuri pe teren propriu, neavand nicio infrangere in fata propriilor fani.

CITESTE SI

More in Biletul zilei