Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 12.01.2019 – Gabriel

biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 12.01.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Pentru astazi va propun biletul zilei din fotbal, avand la baza 4 evenimente.

Fratilor, luam cu asalt partidele din Anglia pentru ca acolo regasim cele mai interesante partide de astazi din punctul meu de vedere. Am luat partide din fiecare campionat, Premier League, Championship sau Anglia League One, pentru a forma biletul zilei in cota 3.73. Am ales sa plasez biletul pe platforma de pariuri online a celor de la Sportingbet, acolo unde am reusit sa mai castigam in trecut doua bilete in cota 12, respectiv 8, iar pe langa am avut si alte realizari, astfel bugetul nostru este unul foarte bun. Gasiti putin mai jos optiunile mele, iar daca aveti incredere va invit sa plasati biletul. Bafta tuturor si pariati responsabil!

In ultima perioada plaforma online a celor de la SportingBet s-a dezvoltat intr-un mod pozitiv, asigurand pariorilor un bonus usor de rulat, dar si foarte multe optiuni de pariere. Cel mai important aspect reprezinta faptul ca limitarile nu mai sunt atat de drastice si ca cotele de la pariurile LIVE sunt excelente.

Biletul zilei:

Obtine 200 RON bonus si pariaza biletul – CLICK AICI!

 

More in Biletul zilei