Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 14.04.2019 – Gabriel

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 14.04.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni. Biletul ziei din fotbal este pregatit, iar noi ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri.

Pe langa cota 2 de pe site-ul comunitatii, am mai pregatit si acest bilet in cota 3+ format din 4 evenimente foarte interesante. Am incercat sa aleg partide cu miza pentru ca acest bilet sa aiba o sansa in plus. Ne vom baza in totalitate pe numarul de goluri, iar pe biletul nostru avem formatii din Eredivisie, Seria A, Liga 1 sau La Liga.

Ai 250 RON PARIU FARA RISC pentru acest bilet – CLICK!

Gasim pe biletul duelul celor de la PSV de la ora 13:15, un meci extrem de important pe care acestia trebuie sa il castige pentru a se lupta in continuare la campionat. O avem pe Villareal intr-o situatia dificila in La Liga, iar obiectul lor este scaparea de la retrogradare, asa cum este si in cazul celor de la Voluntari, o echipa ce a inceput sa joace bine sub comanda lui Bergodi. Gasiti putin mai jos toate optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa la plasati. Nu uitati ca puteti modifica biletul dupa bunul plac. Bafta tuturor si pariati responsabil!

Biletul a fost lost datorita celor de la PSV, un gol anulat in minutul 47 al primei reprize. Ieri la Ajax a iesit 5+ fara probleme, insa cand vrei sa joci si tu un pronostic simplu se trezesc astia de De Graafschap sa ii bata, echipa cu ”200 de goluri incasate” in acest sezon. Meci clasic de 2/1, corect, toata lumea o sa fie multumita.

Continuam biletul cu celelalte pronosticuri pentru ca nu ai cum sa castigi devreme in acest domeniu.

Cota 2:

 

Biletul zilei:

 

PLASEAZA ACUM BILETUL ZILEI SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei