Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 15.01.2019 – Gabriel

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 15.01.2019 – Gabriel

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Va prezint biletul zilei din fotbal, avand la baza 3 evenimente.

Fratilor, oferta de astazi este foarte slaba, insa am gasit cateva partide interesante din fotbal. Ne vom baza pe doua meciuri de cupa si pe singura partida ce se va desfasura in Ligue 1.

Asadar, avem in vedere partida retur dintre Valencia si Gijon din Copa del Rey, iar dupa cum bine stiti in tur Gijon a reusit sa se impuna in cu scorul de 2-1 in fata celor de la Valencia, insa de data asta cred ca totul o sa fie diferit. Ma astept ca Valencia sa forteze si sa reuseasca sa marcheze cel putin doua goluri pentru ca sunt sigur ca oaspetii nu vor ceda usor si este foarte posibil sa marcheze din nou.

Angers – Bordeaux, se anunta o partida extrem de echilibrata pentru ca vorbim despre doua stiluri de fotbal ce se aseamana. Doua echipe ce fac foarte multe rezultate de under se vor infrunta diseara, asadar, asteptarile nu sunt prea mari. Din punctul meu de vedere cred ca meciul se va termina 0-0 sau 1-1, insa noi o sa mergem pe varianta mai safe.

Pronosticuri pentru toate cele 64 de meciuri de la Australian Open

Leixoes – Porto este o partida ce se va desfasura in Taca de Portugal si ma astept ca trupa lui Sergio Conceicao sa obtina o victorie lejera. In acest moment Porto se afla pe prima pozitie in campionat, avand un avantaj de 5 puncte fata de urmaritoarea Benfica, astfel isi pot indrepta atentia catre partida din aceasta seara. Diferenta de valoare este foarte mare si cred ca Porto o sa reuseasca victoria si cu un mix format din rezerve si titulari.

Biletul zilei: 

200 RON Fullbet pentru Australian Open 2019 – CLICK AICI!

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei