Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 17.05.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 17.05.2020

In acest weekend trebuie sa incercam si biletul zilei din fotbal pentru ca partidele din Bundesliga au inceput intr-un mare fel.

Ieri am fost cu totii foarte entuziasmati de noul start din Bundesliga si asta s-a observat. Nu am tinut cont de toate aspectele, insa asta nu mai conteaza. Ne-am bucurat de fotbal si cu siguranta vom reusi sa scoatem profit din luna asta.

Dupa cum observati, majoritatea pariorilor, in aceasta perioada nu prea risca, avand maxim 1-2 evenimente pe bilet. Noi vom incerca astazi sa prinde biletul zilei din fotbal ce are la baza 3 evenimente.

Pariaza pe Bundelisga cu 50 RON bonus la Betano>>>

Pariaza pe Bundesliga

Restartul fotbalului german ne aduce un bonus de 50 RON la Betano

Astazi ne vom baza pe liderul din Bundesliga 2, dar si pe liderul din Bundesliga 1. Ne bucurma de faptul ca exista putina presiune pe umerii bavarezilor, dupa ce ieri, Dortmund si Gladbach au reusit sa se impuna.

In liga a 2-a din Germania, liderul Bielefeld intalneste o echipa mult mai slaba din punct de vedere valoric. Osnabruck a avut o perioada foarte slaba inainte de oprirea sezonul din Geramania, avand un golaveraj negativ, 33 de goluri marcate si 35 de goluri primite.

Ultimul meci de pe biletul nostru se va juca in prima liga din Germania, acolo unde doua echipe frumoase se vor intalni. Este vorba despre meciul dintre Koln – Mainz, doua formatii ce au stil de fotbal ofensiv, insa nu suntem siguri ca echipele sunt foarte bine puse la punct dupa pauza de doua luni, asa ca nu vom risca foarte tare.

Joaca acum biletul zilei si profita de cele mai bune optiune si de un bonus instant>>>

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei