Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

FAVORITELE ȘI DORU CRĂCIUN NE POT FACE ZIUA MAI FRUMOASĂ – COTĂ 3.48!

Biletul zilei

FAVORITELE ȘI DORU CRĂCIUN NE POT FACE ZIUA MAI FRUMOASĂ – COTĂ 3.48!

Salutare tuturor prieteni! Intram cu incredere in a doua runda de la Campionatul European 2020. Biletul zilei este format astazi din cele 3 evenimente si va baza pe favoritele caselor de pariuri online.

O sa incercam sa diversificam foarte mult pentru a obtine un profit mult mai mare. Din acest motiv, astazi o sa va propun un bilet format din 3 favorite. Gasim astazi in oferta cateva partide foarte interesante. Putin mai jos o sa gasiti cele optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati.

40 RON FREEBET PENTRU PORTUGALIA VS GERMANIA>>>

Biletul zilei  – FAVORITELE lui Doru Craciun!

Anglia a reusit sa treaca de Croatia in primul meci, scor 1-0, italinesc. Urmeaza o partida in care orgoliile sunt foarte mari. Desigur, putem spune ca trupa lui Gareth Southgate pleaca ca favorita clara. Acestia au o multime de jucatori in compartimentul ofensiv ce pot face in orice moment diferenta. Dupa cum bine stim, Scotia a pierdut in prima etapa cu Cehia, scor 0-2. Meci in care Patrick Schick a marcat un gol antologic, probabil cel mai frumos de la acest EURO 2020. Anglia porneste ca favorita si cu siguranta isi va dori sa termine rapid acest pentru pentru a se concentra pe fazele superioare.

Avem si alte doua favorite in oferta, Suedia si Croatia. Stim foarte bine ca Suedia a reusit sa ii tina piept Spaniei, scor 0-0, insa urmeaza un meci decisiv cu Slovacia. Trupa unde activiteaza Marek Hamsik a reusit sa o invinga pe Polonia cu scorul de 1-2. Astfel ca un egal sau o victorie o poate trimite direct in fazele superioare. Pe cealalta parte, Croatia si-a aratat limita cu Anglia. Meciul din aceasta seara este unul foarte important pentru trupa lui Zlatko Dalić. Acestia o intalnesc in ultima etapa pe Scotia, un adversar foarte abordabil, astfel ca totul se leaga de partida contra Cehiei.

PLASEAZA ACUM BILETUL CU 43 RON FARA DEPUNERE>>>

 

 

CITESTE SI

More in Biletul zilei