Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 21.04.2022

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 21.04.2022

Salutare tuturor prieteni! Chiar daca ne apropiem cu pasi repezi de weekend, reusim sa avem rezultate si in aceasta etapa intermediara. Drept urmare, este timpul sa plasam din nou biletul zilei din fotbal.

Lucrurile au mers ieri foarte bine pentru noi, astfel ca am reusit sa bifam din nou biletul zilei din fotbal. Astazi oferta caselor de pariuri online nu este la fel de atragatoare, insa putem profita de meciuri ce se vor desfasura in campionate mai slab cotate. Am luat in calcul doua partide ce se vor desfasura in cupa si un meci din campionatul Suediei.

Biletul zilei din fotbal – 3 evenimente

  • Primul meci se va desfasura in Allsvenskan, acolo unde Degerfors si Hammarby se vor infrunta. Oaspetii acestui meci pleaca ca favoriti, avand in vedere ca au inceput campionatul perfect. Au reusit sa acumuleze 9 puncte in primele 3 etape. De asemenea, au reusit sa castige fara emotii ultimele confruntari directe cu Degerfors.
  • In Cupa Elvetiei gasim partida dintre Lugano vs Lausanne. Vorbim despre doua formatii ce au incasat nu mai putin de 110 goluri in cele 30 de etape din campionat. Avand in vedere ca este un meci din semifinale, ma astept sa avem parte de un meci disputat. Ultima confruntare directa s-a terminat cu scorul de 2-2.
  • Ultimul meci se va desfasura in Cupa Portugaliei, acolo unde FC Porto pleaca cu prima sansa dupa victoria din tur, scor 1-2. Chiar si asa Sporting nu se va lasa infranta, avand in vedere ca in campionat nu mai au sanse pentru titlu. Ultimul obiectiv ramas in joc ramane cupa pentru trupa lui Rúben Amorim.

CITESTE SI

More in Biletul zilei