Connect with us

Biletul zilei

SE ALINIAZĂ ASTRELE PENTRU COTA 3? PARIAZĂ ALĂTURI DE DORU CRĂCIUN

Biletul zilei

SE ALINIAZĂ ASTRELE PENTRU COTA 3? PARIAZĂ ALĂTURI DE DORU CRĂCIUN

Salutare tuturor prieteni. Vom incerca impreuna sa pronosticam corect partidele din grupa D de la Campionatul European 2020. Biletul zilei este bazat din cele doua partide ce se vor desfasura astazi.

Din pacate, nu am reusit sa bifam cota 2 de ieri pe care am oferit-o dintr-un singur eveniment. Am incercat sa fim curajosi, insa Austria a tinut sa ne contrazica si o sa bata pe Ucraina, scor 0-1. Pentru astazi vom incerca sa anticipam corect cele doua partide din grupa D. De asemenea, va las un link pentru cele mai bune ponturi pariuri de la EURO 2020.

PONTURI, AVANCRONICI & INFORMATII DE LA EURO 2020>>>

Biletul zilei din fotbal – Croatia isi joaca ultima sansa!

Este una dintre cele mai interesante prezente de la EURO 2020. Aceasta a progresat mult in ultimii ani, dand senzatia ca poate face o figura frumoasa la acest turneu final. Echipa a reusit o victorie cu Scotia, scor 0-2, apoi a remizat cu selectionata Croatiei, scor 1-1.

Desi este vazuta ca una dintre favoritele acestui turneu, Anglia dezamageste prin jocul prestat. Desi are nume grele in teren, precum Rashford, Kane, Sterling, Foden, Mount sau Grealish, aceasta este lipsita de inspiratie in atac. Cred totusi ca in meciul de astazi vor pleca neinfranti, insa nu vad un meci foarte spectaculos. Pronosticul nostru cred ca acopera foarte bine partida de maine.

Croatia vs Cehia este cu siguranta unul dintre cele mai interesante partide. Trupa lui Zlatko Dalić este obligata sa castige in aceasta ultima runda pentru a spera in continuare. In prezent este a treia in grupa, iar pentru a ramane in cursa pentru optimi, trebuie sa etaleze un joc mult mai bun, deoarece Scotia este o nationala capabila de orice. Dupa mai bine de doua decenii, Scotia s-a calificat din nou la un turneu final. In plus, au scos un egal nesperat cu Anglia, scor 0-0.

Din punct de vedere al valorii, Croatia este superioara, fara indoiala, avand prima sansa la victorie. O sa ne bazam pe victoria acestora pentru ca este un meci cu presiunea foarte mare si cred ca Modric & Co se pot motiva suficient.

INCASEAZA 43 RON FARA DEPUNERE & PLASEAZA BILETUL>>>

EURO 2020: Biletul zilei din fotbal 22.06.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei