Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

Salutare tuturor! Astazi am bazez in totalitate pe play-off-ul UEFA Champions League, acolo de unde am selectat doua evenimente pentru varianta de bilet de astazi. Multa bafta si inspiratie maxima!

1. Trabzonspor vs FC Copenhaga – Pont: Ambele echipe inscriu

  • In mansa tur, campioana en-titre a Danemarcei s-a impus cu scorul de 2-1.
  • Trabzonspor este neinvinsa pe teren propriu in 2022. Din cele 13 meciuri jucate au izbutit sa bifeze 9 triumfuri si 4 rezultate de egalitate. De remarcat si faptul ca au inscris de fiecare data.
  • Danezii au aratat multa pofta ofensiva in acest debut de sezon. Doar in doua din cele 7 partide jucate pana acum, nu au izbutit sa schimbe tabela de cel putin doua ori.
  • Consider ca aceasta dubla nu este inca jucata si cred ca vom vedea o noua partida in care ambele formatii vor contribui cu cel putin un gol pe tabela de marcaj, avand in vedere ca cele doua au jucatori cu calitate in ofensiva, lucru pe care l-au demonstrat si in acest debut de sezon.

2. Dinamo Zagreb vs Bodo Glimt – SuperPariu: Oaspeti – Peste 0.5 goluri & Peste 1.5 cornere

  • Bodo/Glimt a dominat categoric in mansa tur, insa au reusit sa castige doar cu 1-0, ceea ce ii obliga sa fie concentrati 100% si astazi. Statistica a indicat 10 lovituri de colt pentru echipa norvegiana in primul joc.
  • Croatii au primit cel putin un gol in precedentele 6 jocuri de pe teren propriu.
  • Doar intr-o singura partida nu au izbutit oaspeti sa inscrie din ultimele 13 deplasari.
  • Defensiv, Dinamo Zagreb nu a stat foarte stralucit pana acum. Cred ca cei de la Bodo le vor pune mari probleme si astazi, iar linia de cornere este foarte usor de depasit in opinia mea pentru o echipa precum cea a oaspetilor.

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

Biletul zilei din fotbal 24.08.2022

CITESTE SI

More in Biletul zilei