Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 25% bonus 29.08.2022

Biletul zilei din fotbal 25% bonus 29.08.2022

Salutare tuturor prieteni! Este inceput de saptamana, asadar, nu o sa fortam prea tare oferta caselor de pariuri online. Am reusit sa selectez cateva evenimente interesante pentru a forma biletul zilei din fotbal si sa profitam de bonusul de 25%.

Totul a mers perfect ieri pentru noi dupa ce am bifat din nou cota 2 din fotbal. Astazi nu vreau sa facem eforturi prea mari din punct de vedere al bugetului. Drept urmare o sa avem o miza foarte mica, undeva la 5% din bugetul alocat. Incercam doar sa urmarim acest bilet si sa ne bucuram de evenimentele din oferta site-ului Las Vegas.

Pentru urmatorul LIVE de pe profilul meu o sa avem promocod pentru a juca pe LIVE. O sa va anunt atunci, insa nu uitati sa intrati in grupul de Telegram. Join Now!

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Biletul zilei din fotbal – 4 evenimente!

Dupa cum se observa, am selectat 4 evenimente pentru biletul zilei din fotbal. Putem spune ca sunt putin mai complicate, insa nu cred ca putem gasi altceva mai bun in oferta de astazi. Ne vom baza pe Besiktas, formatie ce a reusit doua victorii in acest sezon pe teren propriu. Apoi urmeaza 3 partide in care golurile sunt destul de evidente. Desigur, speram sa nu avem parte de surprize, insa in orice caz miza este una foarte mica si nu o sa ne afecteze in niciun fel. Bafta multa tuturor!

CITESTE SI

More in Biletul zilei