Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

Salutare tuturor! Am gandit o varianta de bilet intr-o cota de 6 pentru aceasta ultima zi a saptamanii si sper ca alegerile facute sa se dovedeasca a fi inspirate. Mult succes si inspiratie maxima!

Analiza – Optiunile – 1,2,3

  • M-am bazat pe optiuni clasice pentru primele 3 optiuni de pe bilet, acolo unde am mizat pe moral, calitatea superioara si forma de moment a echipelor pe care le-am selectat.
  • Manchester Utd este fara doar si poate una dintre cele mai in forma echipe din Europa. Aceasta finala nu o gaseste pe Newcastle intr-o forma prea buna care este fara victorie de 3 jocuri. La cum arata lucrurile, imi este greu sa cred ca „diavolii rosii” vor pierde astazi.
  • Catalanii merg perfect in campionat , acolo unde se pot indeparta la 10 puncte de rivala Real Madrid, daca vor castiga astazi. Adversari le sunt penultima clasata Almeria care vine dupa 3 esecuri la rand in care au primit un total de 11 goluri.
  • Balanta inclina clar catre victoria celor de la Copenhaga in meciul cu Aalborg. Gazdele vin inaintea acestui meci dupa 4 victorii la rand, in timp ce formatia vizitatoare are nu mai putin 5 esecuri consecutive in campionat.

Analiza – Optiunile – 4,5,6

  • Porto are 6 triumfuri la rand in competitia interna. Lupta este stransa pentru titlu in Portugalia, iar gazdele nu isi permit un pas gresit astazi. Gil Vicente este o formatie din partea a doua a clasamentului. Oaspeti au pierdut 6 din cele 10 deplasari de campionat.
  • „Dragonii” au marcat in medie 3.1 goluri in cele 10 meciuri jucate acasa in Primeira Liga.
  • Urmatorul eveniment vine din Ligue 1, acolo unde m-am bazat pe „Clasicul Frantei”. Am selectat un pronostic bazat pe goluri, avand in vedere calitatea ofensiva si faptul ca cele doua ne-au oferit dueluri spectaculoase in ultimele etape de campionat.
  • Voluntari vine dupa 5 esecuri la rand, iar in ultimele 8 partide oficiale au primit de fiecare data gol. Universitatea Craiova vine dupa un succes cu CFR Cluj si o remiza la FCSB, meciuri in care au inscris. De remarcat ca oaspeti au marcat in 10 din precedentele 11 deplasari oficiale.

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

Biletul zilei din fotbal 26.02.2023

CITESTE SI

More in Biletul zilei