Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 26.05.2021

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 26.05.2021

Salut! Cu siguranta meciul zilei de astazi il reprezinta finala din UEFA Europa League dintre Villareal si Manchester United, iar pe langa acesta am selectat si un pronostic pentru duelul dintre Craiova si Academica Clinceni, si astfel am reusit sa alcatuiesc un bilet in cota de 3. Succes!

1. Villareal vs Manchester United – Pont: GG

  • Manchester United a incheiat pe pozitia secunda in Premier League, cu 74 de puncte, pe cealalta parte, “submarinul galben” s-a plasat abia pe locul 7 in clasamentul din LaLiga.
  • Trupa lui Ole Gunar Solskjaer a marcat de cel putin doua ori in ultimele 4 partide jucate in Europa League.
  • Villareal a reusit sa marcheze cel putin un gol in 18 din ultimele 19 jocuri oficiale. In aceasta perioada de timp au intalnit adeversari precum: Barcelona, Real Madrid sau Sevilla.
  • Ultimele 7 jocuri disputate de formatia din Anglia s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti.

Desi ultimele 4 rezultate dintre cele doua echipe s-au incheiat fara gol marcat, cred ca acest lant de remize albe se va rupe in finala din Polonia, de la Gdansk.

Cote marite in finala Europa League: poti castiga 850/250 RON!

2. Universitatea Craiova vs Academica Clinceni – Pont: Peste 2.5 goluri 

  • In 4 din ultimele 5 jocuri disputate de gazde, tabela a fost schimbata de cel putin 3 ori.
  • Ultimele 3 etape disputate de formatia din Clinceni au generat cel putin 3 reusite, si doar o singura partida din ultimele 5 deplasari nu s-a finalizat cu cel putin 3 goluri marcate.
  • Este ultimul joc al celor doua echipe din acest sezon in care cred ca vom vedea un meci cu garda jos din partea ambelor formatii.
  • De multe ori in aceste dueluri fara miza se inscriu destul de multe goluri si avand in vedere ca meciurile celor doua au produs multe goluri in ultimele etape, cred ca vom vedea cel putin 3 goluri in aceasta confrutnare.

Biletul zilei 26.05.2021 :

PARIAZA BILETUL CU 500 RON BONUS

Biletul zilei 26.05.2021

CITESTE SI

More in Biletul zilei