Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 26.07.2022

biletul betano

Biletul zilei din fotbal 26.07.2022

Salutare tuturor prieteni! Astazi ne indreptam atentia catre preliminariile Uefa Champions League, dar desigur luam in calcul si alte campionate mai slab cotate pentru biletul zilei din fotbal. Sunteti pregatiti sa analizam orice optiune interesante din oferta caselor de pariuri online.

Odata cu revenirea evenimentelor importante putem spune ca s-a observar foarte rapid un salt al calitatii in ponturile oferite. Rezultatele incep sa apara, insa este treaba noastra sa le pastram si sa avem continuitate. Continuam cu proiectele principale in grupul de Telegram, acolo unde notificarile vin instant. Am ajuns la peste 3500 de pariori in grup si ne setam ca noul nostru obiectiv este sa ajungem la 10.000. Suna foarte bine, insa pentru asta avem nevoie de voi si sa fiti foarte activi in momentul in care rezultale sunt de parte noastra.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Biletul zilei din fotbal -26.07.2022

  • In meciul tur, deși scorul s-a terminat la egalitate 1-1, danezii au controlat în mare parte jocul, au avut multe ocazii de gol (24 la număr) și un total de 16 cornere; de partea cealaltă, Larnaca la singurul șut pe poartă a reușit să marcheze. Posesia a fost și ea una scăzută de partea ciprioților, iar la capitolul cornere nu a avut nici o lovitură de colț.  Experiența și valoarea sunt de partea echipei oaspete de azi și mă astept sa confirme și în teren.
  • Ii simt foarte motivati pe cei de la Dinamo Zagreb, care cu siguranta vor avea o alta fata la Skopje. Daca vor intra concentrati din minutul 1, campioana Croatiei nu cred ca va avea probleme in fata unui adversar care sa nu uitam a fost invinsa in turul precedent de campioana Gibraltarului, Lincoln.
  • Ultima partida se bazeaza in mod normal pe statistica, avand in vedere ca ne vom baza pe campionatul din Islanda. Fjolnir vs Fylkir sunt doua formatii ce au medie de peste 4,0 goluri per meci in cele 13 etape disputate. In ultima confruntare directa dintre cele doua formatii am avut parte de 7 goluri marcate, drept urmare cred ca pronosticul nostru este mai mult decat plauzibil.
Biletul zilei din fotbal 26.07.2022

More in Biletul zilei