Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 29.11.2019

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 29.11.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Incepem weekendul cu un bilet din fotbal format din 3 evenimente.

Trebuie sa mentionez faptul ca avem o perioada foarte buna si ma bucur tare ca ieri am luat o mica pauza. Consider ca rezultatele din Europa League au fost surprinzatoare sau cel putin greu de anticipat. In weekendul trecut ne-am bucurat de doua cote de 2 castigatoare, de un bilet, plus ca am luat o sansa de pe cele doua bilete in cota 244, respectiv cota 100 de pe site-ul comunitatii. Mi-am facut planul pentru weekend, asa ca o sa incepem cu acest bilet format din 3 evenimente.

O sa ne bazam pe doua meciuri de la care ma astept sa avem avem parte de goluri. Discutam despre Lyngby – Nordjaelland din campionatul danez si despre Antwerp – Mechelen, doua formatii extrem de ofensive din campionatul belgian.

Completam biletul tot cu un meci dintr-un campionat mai slab cotat, acolo unde ne vom baza pe echipa gazda. Ostrava – Opava se vor confrunta astazi de la ora 19:00 intr-un meci ce va conta pentru etapa a 18-a in campionatul din Cehia. Gazdele au parcurs excelent pe teren propriu acolo unde au obtinut 4 victorii in ultimele 5 confruntari si au golaveraj impresionat, 22 de goluri marcate si doar 8 primite pe teren propriu.

Casele de pariuri online au pregatit foarte multe bonusuri avantajoase in acest weekend, asa ca este momentul sa profiti.

Fiecare parior trebuie sa profite de avantajele pe care le primeste – Alege bonusul perfect pentru tine si plaseaza biletul zilei>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei