Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 10.10.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 10.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Revenim cu evenimente importante pentru biletul zilei din fotbal. Pentru astazi avem 3 evenimente ce se vor desfasura in Uefa Nations League.

Dupa umilinta suferita de natioanala Romaniei in meciul cu Islanda, toata lumea s-a oprit. A fost o scurta pauza de revenire dupa ce am vazut fotbalul prestat de echipa lui Mirel Radoi. Un singur sut pe poarta si acela dintr-un penalty, in rest nimic bun de pus statistica echipei nationale.

Biletul zilei din fotbal – 3 evenimente pentru Uefa Nations League

Pentru astazi, ne vom baza pe doua formatii de top, insa completam cu inca un eveniment interesant.  Luxemburg si Cipru, doua formatii agresive, fara prea multa calitate in compartimentul defensiv. Ma astept la un meci cu foarte multe faulturi de joc si cu siguranta cartonasele isi vor face aparitia.

In meciurile de top, o avem pe Spania, o natioanala cu un lot incredibil. Jucatori ce pot face diferenta in orice moment al jocului. Nu cred ca Elvetia poate sa faca fata intr-o astfel de confruntare.

Ucraina este formatia ce a fost afectata de COVID 19 in aceasta perioada. Din pacate asta s-a observat si in ultima confruntare. Franta a reusit sa faca un show total si s-a impus cu scorul de 7-1. Problemele nu s-au terminat pentru Ucraina, astazi o vor infrunta pe Germania. O masinarie de fotbal ce poate sa produca un scor asemanator.

Plaseaza acum biletul zilei si incaseaza instant 500 RON bonus – Profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei