Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 30.07.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 30.07.2020

Salutare tuturor prieteni. Am reusit sa selectez 5 evenimente interesante pentru biletul zilei din fotbal.

In ultimele zile nu am fost prea activ, insa am avut un motiv intemeiat. Nu am dorit sa fortez pentru ca oferta nu a fost de partea noastra. Se observa clar ca suntem pe ultima suta de metri si ca evenimentele incep sa se imputineze. Totusi, in scurt timp o sa inceapa Uefa Champions League si Europa League, doua competitii din care vom scoate profit.

In aceasta perioad va recomand sa aveti grija mare la buget. Din fericire am avut parte de o luna foarte buna, asa ca profitul este de partea noastra.

  • Biletul nostru incepe cu un eveniment de astazi din Norvegia. Liderul Bodo/Glimt se va deplasa la Stabaek. Acestia se vor infrunta intr-un meci ce va conta pentru etapa cu numarul 11 din Eliteserien.
  • In continuare ne vom baza pe multe goluri si cu siguranta vom avea parte de dueluri spectaculoase. PSG si Lyon se vor infrunta Cupa Ligii Frantei, acolo unde ma astept sa avem parte de goluri multe.  Completam biletul cu doua echipe ce au o medie foarte mare de goluri in Austria 2.
  • Finalul il pastram pentru Seria A si Taca de Portugal. Atalanta si Inter se vor infrunta pentru pozitia a 2-a din Seria A. Ultima confruntare de pe biletul nostru este una speciala. Benfica isi doreste revansa, dupa ce a pierdut titlul in fata celor de la Porto, asa ca ma astept sa avem parte de meci deschis.

Plaseaza biletul zilei si incaseaza bonusul de 500 RON instant la prima depunere – Profita de cele mai mari cote din domeniun online>>>

CITESTE SI

More in Biletul zilei