Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 30.12.2021

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal 30.12.2021

Salutare tuturor prietenI! Suntem foarte aproape de a incheia acest an si nu o putem face fara cateva bilete interesante. Pentru astazi va propun biletul zilei din fotbal, ce se bazeaza pe 3 evenimente pe care le-am gasit in oferta Betano.

Sunt foarte multe lucruri de spus despre anul ce a fost, insa de fiecare data cand am tras linie, am considerat ca munca noastra a fost una pozitiva. Desigur, am spus-o si ma repet, in domeniul asta conteaza doar rezultatele din prezent, trebuie sa te pastrezi la un nivel inalt, altfel lumea o sa uite toate rezultatele incredibile din trecut. Astazi nu o sa stau sa analizez, vreau sa va prezint doar ce am gasit bun in oferta Betano. Nu o sa fortam lucrurile acum pe final de an, am avut timp suficient si am obtinut rezultate eficiente in lunile ce au trenut.

Din 2022 incepem un nou capitol, cu alte proiecte pe care vreau sa vi le propun. Am nevoie de sprijinul si ajutorul vostru pentru a ramane motivat. Asadar, vreau sa va multumesc pentru toata perioada in care ati fost alaturi de proiectul GnT Tips.

Fara alte analize si discutii, vreau sa va prezint cele 3 evenimente pe care le-am considerat interesante. Avem meciuri din Premier League, Liga Portugal si Emiratele Arabe Unite.

CITESTE SI

More in Biletul zilei