Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal | BetBuilder in cota 2.50

Biletul zilei din fotbal | BetBuilder in cota 2.50

Salutare tuturor prieteni! Daca tot avem la dispozitie functie de BetBuilder pe site-ul celor de la Betano, zic sa ne facem de cap. In ultimul timp a inceput sa devina mult mai dificil sa prinzi mai multe evenimente pe un singur bilet, insa cu functia mentionata totul este mult mai simplu. Cu ajutorul Bet Builder vei putea adauga pana la 7 pronosticuri pe acelasi meci.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Cota 2.50 pentru doua evenimente

  • Avand in vedere ca avem foarte multe piete disponibile pe Betano, atunci si numarul de combinatii poate sa fie diversificat. De exemplu, avem meciul de astazi dintre Mainz vs Dortmund, acolo unde am decis sa adaugam 3 pronosticuri. Am tinut cont de situatia celor doua formatii in clasament, dar si de meciurile directe.
  • A doua partida se va desfasura in Copa del Rey, acolo unde FC Barcelona primeste vizita celor de la Sociedad. Se anunta un meci disputat, insa avem o favorita conform caselor de pariuri online. Trupa lui Xavi sta foarte bine la capitolul lovituri de la coltul terenului. Acestia au cea mai mare medie din campionat cu 6,2 obtinute per meci.

More in Biletul zilei