Connect with us

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal cu 15% bonus avantaj 21.04.2023

Biletul zilei din fotbal cu 15% bonus avantaj 21.04.2023

Salutare tuturor prieteni! Chiar daca este vineri nu avem o oferta pe gustul nostru, putem incerca sa inverzim cateva evenimente. Pe biletul zilei din fotbal de astazi avem 3 partide ce se vor desfasura si un bonus avantaj de 15% oferit de platforma Las Vegas.

AICI O SA APARA TOATE BILETELE DIN ACEST WEEKEND>>>

Dupa cum bine stiti, treaba a mers foarte bine ieri, avand in vedere ca am bifat cota 2 din fotbal si ca am dat cash out la un biletul pe cupele europene. Acest lucru ne ofera un plus la buget pentru acest weekend care cu siguranta o sa fie unul extrem de interesant. Dupa discutii lungi cei de pe site-ul Las Vegas am ajuns din nou la 15-20% bonus avantaj pe toate biletele noastre. In aceste conditii, daca doriti si voi sa beneficiati aveti de nevoie de un cont prin link-ul exclusiv. Putin mai jos o sa va las toate informatiile, plus biletul recomandat. Let’s go!

Iată cum poți primi 150 Rotiri Gratuite FĂRĂ DEPUNERE:

  1. Deschide un cont nou la agenția de pariuri Las Vegas prin accesând ACEST LINK SPECIAL.
  2. Validează-ți contul încarcând o copie a actului de identitate în secțiunea „Profilul meu”, la rubrica „Verificare cont”.
  3. După ce procesul de verificare a fost finalizat, vei primi 150 Rotiri Gratuite la jocul 5 Dazzling Hot.

Desigur, pe langa aceste rotiri gratuite aveti la dispozitie bonusul de pana la 900 RON de bun venit. Imediat dupa ce va deschideti contul prin link-ul exclusiv o sa aveti acces in sectiunea „Ponturile zilei” din partea dreapta, acolo unde o sa gasiti bilete recomandate de catre GnT Tips cu 15-20% bonus avantaj. Cu siguranta acolo o sa apara si bilete facute alaturi de voi in comunitatea de pe grupul de Telegram.

  • Volendam vs Cambuur – gazdele castiga minim o repriza
  • Arsenal vs Southampton – gol in ambele reprize
  • Augsburg vs Stuttgart – ambele echipe sa marcheze sau 3+

CITESTE SI

More in Biletul zilei