Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal cu 20% bonus avantaj 19.01.2022

Messi vs Ronaldo, ultimul dans

Biletul zilei din fotbal cu 20% bonus avantaj 19.01.2022

Salutare tuturor prieteni! Avand in vedere oferta intermediara in aceasta saptamana am renuntat in a mai posta. Nu cred ca are rost sa plasam bilete doar pentru a avea ceva continut de urmarit. Trebuie sa fim atenti si sa plasam biletul zilei atunci cand oferta ne permite acest lucru.

In aceasta saptamana intermediara mi-a fost foarte greu sa selectez sau sa gasesc optiuni pe placul meu. Drept urmare am renuntat in a mai posta, insa astazi am gasit cateva evenimente ce mi-au oferit incredere. Desigur, treaba serioasa o sa inceapa din weekend, atunci cand campionatele de top se intorc. Imi este dor sa vad un meci in Bundesliga sau La Liga, insa avem si alte competitii ce urmeaza sa se desfasoare. Dupa cum o sa observati pe biletul nostru de astazi, avem foarte multe partide se vor desfasura in cupa si un amical deosebit.

Grupul Oficial Telegram - GnT Tips

Messi vs Ronaldo, ultimul dans! Ponturi PSG vs. Al Nassr & Al Hilal

Prea multe nu sunt de spus evident despre acest meci organizat pe King Fahd International Stadium din Riyadh. PSG a deplasat cel mai bun lot al sau, dar show-ul va conta cel mai mult pentru seici si pentru fani, care au o ocazie unica de a-i vedea pe acelasi teren pe Messi, Neymar, Mbappe si Cristiano Ronaldo.

Biletul zilei din fotbal

More in Biletul zilei