Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal cu 40% bonus 16.10.2022

Biletul zilei din fotbal cu 40% bonus 16.10.2022

Salutare tuturor prieteni! Dupa o zi de sambata cu evenimente foarte bune suntem pregatiti de cele mai tari derby-uri ce se vor desfasura astazi. Nu putea lipsi din prim-plan biletul zilei din fotbal avand in vedere ca astazi avem El Clasico si derby-ul dintre Liverpool vs Manchester City.

Lucrurile au mers destul de bine ieri avand in vedere ca am reusit sa dam cashout. Dupa cum v-am spus fiecare decide pentru propria persoana in functie de buget si de strategia impusa. Chiar daca nu am reusit sa bifam ultima partida, cashout-ul era aproape dublu indiferent de miza, astfel ca profitul a fost de partea noastra.

Astea fiind spuse trecem mai departe la evenimentele de astazi. Avem super partide ce se vor desfasura, asadar, am decis sa le adaug pe toate pe un singur bilet. Ne vom concentra pe cele 4 evenimente de mai jos, insa cred ca totul o sa fie mult mai interesant datorita bonusului de 40% oferit de platforma Las Vegas. Bafta multa tuturor si nu uitati sa pariati responsabil!

Pentru a plasa biletul cu 40% trebuie sa faci urmatoarele:
  • Acceseaza acest LINK SPECIAL si deschide un cont nou la agentia de pariuri Las Vegas.
  • Trebuie sa iti validezi contul de pe site.
  • Bonusul Sport pentru prima depunere de 100% din valoarea primei depuneri până la maxim 300 lei.
  • De asemenea, o sa poti intra in sectiunea „Ponturile zilei” sa plasezi biletul recomandat de GnT Tips cu 40% bonus.

Deschide un cont de pe acest LINK si incaseaza bonusul de 100% pana la 300 RON. Apoi intra in sectiunea „Ponturile zilei” de pe site-ul Las Vegas si gasesti biletele recomandate de GnT Tips cu 40% bonus avantaj. Bafta multa tuturor!

More in Biletul zilei