Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal jucat la Betone 17.10.2020

betone 135 bonus

Biletul zilei din fotbal jucat la Betone 17.10.2020

Descopera alaturi de noi cele mai interesante meciuri din acest weekend. Si de aceasta data biletul zilei din fotbal este plasat offline. Astfel profitam de cele mai bune cote oferite de Betone.

Incepem ziua de weekend cu un bilet interesant format din 5 evenimente. Dupa cum se observa, avem meciuri frumoase de care putem profita. Trebuie sa stii ca la Betone pariurile sunt plasate cu 0% taxa de administrare. Sunt sigur ca fiecare parior isi doreste sa aiba balanta pozitiva, astfel ca pe langa cotele foarte bune, putem profita si de acest avantaj.

La Betone pariurile sunt plasate cu 0% taxă de administrare

Pariază cu 0% taxă de administrare!

Biletul zilei din fotbal jucat la Betone – 5 evenimente & multe goluri!

Evenimentele importante in acest weekend si putem observa asta si pe biletul nostru. Atalanta, una dintre cele mai ofensive echipe din Seria A o va infrunta pe Napoli. Se anunta un duel foarte interesant, mai ales ca Napoli a pierdut la masa verde confruntarea cu Juventus din cauza COVID 19.

”Batrana Doamna” trebuie sa se descurce fara Cristiano Ronaldo, in deplasare la Crotone. Totusi, experienta isi va spune cuvantul intr-o astfel de confruntare, in plus Juventus are un lot incredibil de valoros.

Ce sa urmaresti, Man. City vs Arsenal sau Hoffenheim vs Dortmund, meciuri de goluri de la prima vedere.

Incheiem biletul cu cele mai bune formatii din Eliteserien. Campioana Molde si Bodo/Glimt se vor infrunta in etapa cu numarul 21. Oaspetii sunt fara infrangere in campionat, avand 18 victorii si 2 remize. De mentionat ca se intalnesc cele mai ofensive formatii din Norvegia. In aceste conditii, ne asteptam ca meciul sa fie cu adevarat spectaculos.

Plaseaza acum biletul zilei si profita cele mai bune cote oferite de Betone>>>

Oferta de pe terminalele Betone vă propune cele mai mari cote de pe piață. Agențiile BetOne pot fi găsite și în incinta sălilor Las Vegas Games.

Betone își conectează jucătorii la cele mai mari câștiguri. Bonusul de 135 % reprezintă acum cea mai mare provocare. În drumul spre marele câștig, Betone  își recompensează jucătorii cu fiecare meci în plus adăugat pe bilet.

Simte adrenalina celor mai bune cote, construiește biletul perfect, iar jucătorul care bifează cele 20 de evenimente, își va mări profitul cu 135 %!

Surprizele nu se opresc aici. Bonusul pentru jucătorii din agențiile Betone  va crește cu 5% si 10% pentru biletele cu minim șase evenimente. Cei mai curajoși jucători vor primi cu 60 % mai mult la 15 evenimente marcate pe bilet, iar câștigul se dublează la 19 meciuri bifate pe bilet!

Dovedește că te pricepi la pariuri sportive, analizează oferta Betone , bucură-te de cele mai bune cote, trăiește experiența unică din agențiile noastre si pune mâna pe marele câștig, bonusul de 135%.

Vezi aici detaliile acestui Bonus de 135%>>>

More in Biletul zilei