Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal jucat la Betone 02.10.2020

Biletul zilei

Biletul zilei din fotbal jucat la BeTOne 02.10.2020

Descopera alaturi de noi cele mai interesante meciuri din acest weekend. Pentru a incepe perfect, o sa va propunem biletul zilei din fotbal. De aceasta data biletul nostru este plasat offline pentru ca avem avantajul cotelor mari.

Incepem ziua de vineri cu un bilet interesant format din 5 evenimente. Cred ca am reusit sa selectez din oferta cele mai bune optiuni si sunt sigur ca o sa va inspirati. Interesant este ca avem evenimente din 5 campionate diferite.

Biletul zilei din fotbal jucat la Betone – 5 evenimente / 5 campionate diferite

Am selectat 2 evenimente din Romania, Liga 1 si Liga a 2-a. Rapid marcheaza, un pronostic ce ar trebui sa iasa lejer, mai ales ca giulestenii din nou promovarea. In Liga 1, echipa lui Bergodi are un parcurs perfect si ma astept sa continue pe acest drum. Un lucru este sigur, nu au voie sa piarda puncte cu echipele slabe pentru a spera la titlu.

Completam biletul cu doua partide ce se vor baza pe numarul de goluri. Insa datorita ofertei celor de la BetOne, putem selecta optiuni diferite. Un combo atat de cautat, GG sau 3+, un pronostic ce te ajuta sa iti rezolvi dilema. Ne bazam in Bundesliga pe Union – Mainz, apoi fugim in Turcia. Trupa lui Marius Sumudica cauta prima victorie din acest sezon. Ne asteptam sa avem parte de un meci deschis si statistica dintre cele doua ne incurajeaza.

Ultimul meci vine din Liga a 2-a din Austria, acolo unde Liefering o va infrunta pe modesta Grazer. Dupa 4 etape formatia de pe primul loc are un golaveraj pozitiv, 10 goluri marcate si doar 4 goluri primite. A reusit sa se impuna in cele doua etape disputate pe teren propriu.

Daca ai ocazia, iti propun sa plasezi biletul intr-una din locatiile agentiilor Betone. Daca esti fan al biletelor cu 20 de evenimente, trebuie sa profiti neaparat de bonusul de 135%.

Toate cotele sunt luate din oferta BetOne – O agentie ce va propune cele mai mari cote de pe piata>>>

Oferta de pe terminalele Betone vă propune cele mai mari cote de pe piață. Agențiile BetOne pot fi găsite și în incinta sălilor Las Vegas Games.

CITESTE SI

More in Biletul zilei